Σάκης Ρουβάς: Έγινε το δώρο της Κάτιας Ζυγούλη

Το ξεκαρδιστικό βίντεο!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς, και το δημοφιλές μοντέλο, Κάτια Ζυγούλη, είναι από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε εκείνη πριν από λίγες ημέρες για ρο σύζυγό της), και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Συνηθίζουν να περνάνε όλοι μαζί ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους, ακόμη κι αν είναι πολλές φορές οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, που έχουν οι γονείς, προσπαθούν να βρίσκουν ελεύθερες ώρες. Οι γιορτές είναι ιδανικές για αυτές τις περιπτώσεις, ώστε να καταφέρουν να κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί, μικροί και μεγάλοι.

Μάλιστα, ο σπουδαίος ερμηνευτής βρίσκεται σε πολύ ευχάριστη και απόλυτα γιορτινή διάθεση. Πριν από λίγο, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Tik Tok, στο οποίο επιβεβαιώνεται όλο αυτό. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν άργησε να γίνει viral.

Το δώρο της Κάτιας Ζυγούλη για τις φετινές εορτές είναι ο Σάκης Ρουβάς

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού τους, και όπως εξηγεί, ετοιμάζεται να φτιάξει το δώρο της συζύγου του για τα Χριστούγεννα, το οποίο δεν είναι άλλο από τον ίδιο. Το βίντεο το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα και αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να το δουν και να το σχολιάσουν.

Στο στιγμιότυπο πίσω του φαίνεται και το υπέρλαμπρο δέντρο, που στόλισαν όλοι μαζί, και το οποίο είναι γεμάτο στα κόκκινα στολίδια και τα αλεξανδρινά (δείτε εδώ φωτογραφίες τους). Σε όλη τη διάρκεια του οπτικού υλικού ακούγεται το γνωστό τραγούδι των Χριστουγέννων "All I Want for Christmas", κάτι που ο ίδιος κάνει πράξη για τη σύζυγό του.

@sakisrouvas

Έτοιμο το δώρο της Κάτιας για φέτος! 🎁🫣 #sakisrouvas #giftideas #christmas

♬ All I Want for Christmas Is You - Mariah Carey