Καυτά φιλιά για ερωτευμένο ζευγάρι στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα

Πετούσαν το ένα πανέρι μετά το άλλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καυτά φιλιά για ερωτευμένο ζευγάρι στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα

Ερωτευμένο ζευγάρι κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα και διασκέδασε με τις επιτυχίες του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, πετώντας το ένα πανέρι μετά το άλλο πάνω στην πίστα.

Βέβαια, τα πανέρια ο τραγουδιστής δεν τα πέταξε μόνο πάνω στην σκηνή... αλλά και πάνω στην σύντροφό του, σχεδόν καλύπτοντας την από τα δεκάδες γαρύφαλλα στο τραπέζι τους.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αντάλλαξε καυτά φιλιά στα μπουζούκια Ρέμου - Φουρέιρα

Ο λόγος για τον Light και την κούκλα σύντροφό του, οι οποίοι τα "έσπασαν" στα μπουζούκια! Ο τράπερ έχει πολύ καλές σχέσεις με τους δυο τραγουδιστές, αφού συνεργάστηκαν και στο fame story (δείτε ποιος βγήκε νικητής στον τελικό). Το ζευγάρι λοιπόν, διασκέδασε στο πρώτο τραπέζι και πετούσε συνεχώς γαρύφαλλα, μάλιστα δεν δίστασε να ανταλλάξει καυτά φιλιά μεταξύ του.

Η 25χρονη σύντροφός του είναι χορεύτρια σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, ενώ παράλληλα, σπουδάζει Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η σχέση της με τον Light έγινε γνωστή μέσα από τις κοινές αναρτήσεις τους στο Instagram. Οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά, αλλά τα τελευταία χρόνια γεννήθηκε ο έρωτάς τους, μήνες μετά τον χωρισμό του τράπερ από την τετράχρονη σχέση του (δείτε την πρώην του εδώ).

Light σύντροφος

Light Άννα Θεοδωρίδη

Άννα Θεοδωρίδη Light μπουζούκια

Ποιος είναι ο τράπερ που χάλασε 40.000 ευρώ σε λουλούδια για την γιορτή της κοπέλας του στα μπουζούκια

Μπορεί όλοι να τον γνωρίζουν ως Nero Grego ή Light αλλά το όνομά του είναι Κριστιάν Ιωαννίδης και ανά τακτά χρονικά διαστήματα απασχολεί την δημοσιότητα. Πριν από λίγο καιρό παιζόταν παντού σε πρωινές εκπομπές - κι όχι μόνο - λόγω της μεγάλης κόντρας που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) ενώ εδώ και λίγα 24ωρα ένα βίντεο που τον δείχνει στα μπουζούκια με την αγαπημένη του, Άννα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τίτλο «Στον Ρέμο έριξε 40.000 ευρώ σε λουλούδια για την γιορτή της γυναίκας του».

Δείτε επίσης: Ένα μπουκάλι από 90 έως και 350 ευρώ: Τα ακριβότερα και φθηνότερα μπουζούκια της Αθήνας για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1995 στις Συκιές Θεσσαλονίκης και κατάγεται από την Κένυα από την πλευρά της μητέρας του, εξού και το ψευδώνυμο "Nero Greco". Ο πατέρας του είχε ρίζες από τον Πόντο. Ανακαλύφθηκε από τον επίσης ράπερ Υποχθόνιο το 2012, σε ηλικία 17 ετών. Από το 2012 έχει βγάλει κάποια σινγκλ και το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Nero Greco. Έπειτα ακολούθησαν δύο τραγούδια σε συνεργασία με τον τράπερ Snik, τα Tony Montana και Gucci Mane, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Το 2016 κυκλοφόρησε το τραγούδι Ποιός Είμαι με πάνω από 30 εκ. προβολές.

Το 2017 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Primo, το οποίο εξιστορεί την προσωπική του ιστορία. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε διάφορα σινγκλ τα οποία γνώρισαν επιτυχία. Κάποια από αυτά είναι τo Mosca, το OJ και τo Όλα τα Chains. Έχει συμμετάσχει στα κομμάτια Dealer, Peru και Stars. Επίσης κατέχει μια μάρκα ρουχισμού, την PrimoTheBrand.

Ποιος είναι ο light

Το 2020 κυκλοφόρησε τραγούδια ο ίδιος ως δημιουργός και με άλλους καλλιτέχνες (MadClip, Hawk, Billy Sio, ATC Nico κλπ.) που γνώρισαν απήχηση στο κοινό (Slang, Iced out, Xiliometra). Στις 18 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το "Voodoo" σε συνεργασία με τον Hawk καθώς και ο κοινός τους δίσκος με την ονομασία Supernova στις 25 Δεκεμβρίου.

Το 2021, έβγαλε το τρίτο του άλμπουμ, με τίτλο "Immortale", με παραπάνω από 120 εκατομμύρια αναπαραγωγές σε όλες τις πλατφόρμες και με συμμετοχές από τους Mad Clip, Vlospa, Strat κ.α. Ο δίσκος δέχθηκε θετικές κριτικές από το κοινό. Η επόμενη συνεργασία του ήταν στον δίσκο του Βόσνιου τράπερ Jala Brat.

Toν Ιούνιο του 2022, κυκλοφόρησε το τέταρτο του άλμπουμ, με τίτλο "Romeo" από την Panik Records και την Capital Music. Το άλμπουμ είχε συμμετοχές από τους Mad Clip, FY, Trannos, Stan, Melisses και πολλούς άλλους καλλιτέχνες και DJ. Από εκείνο το άλμπουμ, ξεχώρισαν τα κομμάτια 24hrs και Obsessed, που αποτελούν τα πιο δημοφιλή κομμάτια του με πάνω από 28 εκατομμύρια και 24 εκατομμύρια στριμ στην πλατφόρμα του Spotify καθώς ολόκληρο το άλμπουμ περιέχει πάνω από 130 εκατομμύρια.