Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στα γυρίσματα του MasterChef ο γιος του - Η φωτογραφία με τον Κοντιζά και τον Ιωαννίδη

«Ήταν μια φορά ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ενάμισης Νεοσμυρνιωτης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του MasterChef μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον γιο του. Ο σεφ ζει μια από τις πιο όμορφες περίοδος στη ζωή του, ειδικά από την ημέρα που η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους.

Το ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα) και ο κριτής όποτε μπορεί παίρνει μαζί του το γιο του, όπως άλλωστε έκανε και στον προηγούμενο κύκλο. Ο μικρός ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα και είναι ένας γλύκας.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με το γιο του από τα γυρίσματα του MasterChef

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία με τον ίδιο, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και το γιο του να τρέχει στην αγκαλιά του.

«Ήταν μια φορά ένας "Ιταλός" ένας "Κινέζος" και ενάμισης Νεοσμυρνιωτης .Καλές γιορτές.!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.


Η δημόσια απολογία του "θείου"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκαναν το πρωί της Πέμπτης 7/12 ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, καθώς οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του MasterChef έχουν ξεκινήσει πλέον.

Οι τρεις κριτές μίλησαν για τις αλλαγές που θα συμβούν αυτή τη χρονιά, με τον "θείο" Λεωνίδα να αστειεύεται πως ήλπιζε να έχει άλλον συνάδελφο στο πλευρό του από τον Σωτήρη Κοντιζά, για άλλη μία χρονιά, ωστόσο όταν ο τελευταίος ρωτήθηκε για ποιο λόγο, μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη, δεν βρέθηκαν καθόλου στη Φάρμα να θαυμάσουν και να υποστηρίξουν τον φίλο τους, τα βρήκαν σκούρα (δείτε εδώ πότε θα προβληθεί ο τελικός του reality).

«Ελπίζαμε να έχουμε έναν νέο κριτή, αλλά δεν το βλέπω. Είχαμε κάνει κάποιες κουβέντες μήπως αλλάξουμε τον Σωτήρη...», είπε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τον διάσημο σεφ που στεκόταν και γελούσε δίπλα του.

Όταν η δημοσιογράφος του STAR τους ρώτησε, στη συνέχεια, τι συνέβη και δεν βρέθηκαν ποτέ τελικά στα γυρίσματα της Φάρμας, ο Σωτήρης Κοντιζάς σημείωσε: «Είχαμε κανονίσει πολλά και διάφορα και δεν έτυχε. Μας είχε καλέσει και στα γενέθλια του Κίμωνα. Τώρα έχουμε όλοι παιδιά, ιώσεις, αρρώστιες και σχολεία και δεν τα καταφέραμε. Είναι λάθος μας, το παραδεχόμαστε, το παραδέχομαι και το αφήνω εδώ», με εκείνον να απαντά: «Αυτό μου φτάνει. Αφού ζήτησες συγγνώμη μία χαρά».