Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ντυμένη στα μαύρα μπροστά στον καθρέφτη - Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Είναι μια κούκλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου περιμένει το πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Η ηθοποιός της σειράς Γη της ελιάς - η οποία θα μείνει έγκυος και ως Ιουλία και μάλιστα θα εξαφανιστεί - διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέον δεν το κρύβει.

«Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου. Και αναρωτιόμουν: Μήπως τα νιώθω υπερβολικά παιδιά μου, μήπως είμαι πιο πολύ φίλη τους, μήπως είμαι απλώς κηδεμόνας τους ή απλώς σύντροφος του μπαμπά τους; Τελικά, κατέληξα ότι όλα αυτά είναι… μπούρδες. Με όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική μητέρα τους, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους», ήταν ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της.

Η φωτογραφία της Αντιγόνης Κουλουκάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πλέον αφού δεν κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το ασανσέρ, δείχνοντας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου έγκυος

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Με τον σύντροφό της, Νίκο, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μετρά πολλά χρόνια σχέσης και μάλιστα η πρόταση γάμου έγινε Χριστούγεννα. Βέβαια, ακόμα και πριν την πρόταση όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια ζούσαν πάλι σαν παντρεμένοι...

«Ανοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στα δώρα βλέπω ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα είναι κάποιο κόσμημα αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Πήραμε ένα βυζαντινό δαχτυλίδι, το προσαρμόσαμε σε εμάς και το κάναμε βέρες. Η πρόταση γάμου, εχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Έχω και μονόπετρο, είναι πάλι ένα βυζαντινό δαχτυλίδι με μία πέρλα. Το έχω δύο χρόνια. Αυτές τώρα είναι οι βέρες, με τις οποίες θα παντρευτούμε όταν με το καλό το αποφασίσουμε να πάμε επισήμως στην εκκλησία. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει κάτι», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο Στούντιο 4.

Όπως έχει γίνει κυκλοφορήσει σε sites και social media, ο σύντροφός της είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα και εργάζεται στην πολεμική αεροπορία.

Δεν είναι λίγες οι φορές επίσης που έχει δημοσιεύσει διάφορες κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αντιγόνη Κουλουκάκου σύντροφος