Νόρα Βαλσάμη: «Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή» - Τραγικά τα φετινά Χριστούγεννα

«Δεν έχω κανέναν άλλον πια σε αυτόν τον κόσμο για να μου πει “Χρόνια πολλά”»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα για τα άσχημα φετινά Χριστούγεννα που όπως αποκάλυψε θα τα περάσει μοναχικά, αφού έχει μόνο το γιο της να την κρατάει ζωντανή σε αυτή την ζωή μετά το θάνατο του συζύγου της (δείτε εικόνες από την κηδεία) αλλά και την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η εξομολόγηση της Νόρας Βαλσάμη

«Η υγεία μου είναι χάλια. Δυστυχώς, δεν έχω κανέναν άνθρωπο να μιλήσω, να περάσει η ώρα μου. Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή. Κανένας άλλος. Και από τις ταινίες μου βλέπω μόνο τις “Κυρίες της αυλής” και το “Οι βάσεις και η Βασούλα”. Και συγκινούμαι που βλέπω τα νιάτα μου.

Παιδί μου, εγώ δούλεψα σκληρά και στον κινηματογράφο και στο θέατρο, αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα πολλά χρήματα. Δεν ήξερα να διαχειριστώ το όνομά μου. Μου είχαν κάνει ένα συμβόλαιο ότι θα είμαι μόνιμα στη Φίνος Φιλμ με ένα τυπικό ποσό. Και έτσι, δεν μπόρεσα να αποκτήσω τα χρήματα που έπρεπε», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

«Από τότε που έφυγαν οι κολλητές μου, η Αλίκη και η Ζωή, δεν έχω διάθεση για τίποτα… Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο μοναχικά της ζωής μου. Αλλωστε, εκτός από το παιδί μου, δεν έχω κανέναν άλλον πια σε αυτόν τον κόσμο για να μου πει “Χρόνια πολλά”», εξομολογήθηκε.

Δείτε τι είπε για την διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου και την τελευταία της επιθυμία!

H οικονομική καταστροφή

Η Νόρα Βαλσάμη ειδικά μετά το θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου διανύει τραγικές στιγμές, καθώς όπως δήλωσε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά, ενώ έχει έρθει αντιμέτωπη και με τέσσερις πλειστηριασμούς που όμως είναι σε αναστολή.

«Τώρα μένω στη Σύρο, μου παραχώρησαν ένα σπίτι και μένω εδώ, μια φίλη μου. Η οφειλή που υπήρχε για την οποία βγαίνει σε πλειστηριασμό πόσα χρήματα ήταν 18.000 και εγώ δεν έχω λεφτά, δεν έχω λεφτά. Δεν έχουμε άλλο σπίτι. Στη Σύρο μένουμε τώρα, έχασα και τον Ερρίκο... Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν είμαι καλά. Μένω με τον γιο μου, με τον γιο μου.... Με τον Ερρίκο τον δεύτερο», εξομολογήθηκε η Νόρα Βαλσάμη.

Σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να σωθεί το σπίτι της, αποκάλυψε: «Μόνο αν κάνουμε διακανονισμό λέει, και λέω εγώ δεν κάνω διακανονισμό, πάρτε κι εμένα λέω αν θέλετε να με κλείσετε. Δεν έχω λεφτά, με μια σύνταξη είμαι, δεν έχω καν και του Ερρίκου που είχε κι αυτός. Παίρνω μια σύνταξη πολύ μικρή, 550, μόνο... μόνο. Είναι ό,τι έκανα από το θέατρο».

Δείτε επίσης: Η απομόνωση και η οικονομική καταστροφή - Με τι ασχολείται ο γιος της Νόρας Βαλσάμη, Έρικ