Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου "σπάνε" τη σιωπή τους για την ανθρωποφαγία στην τηλεόραση: «Μας έχουν φερθεί άσχημα! Από επιλογή δεν...»

«Δεν μου αρέσει που βλέπουμε αυτή τη δημόσια ανταλλαγή πυρών»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησαν συνέντευξη στο ένθετο "Τύπος TV" που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Το ζευγάρι μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν που είναι γεμάτη εντάσεις και τσακωμούς, με την ανθρωποφαγία να υπερτερεί ανάμεσα στους παρουσιαστές.

Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν; Πολλοί κάνουν λόγο για ανθρωποφαγία…

Ελένη Χατζίδου: Δεν ξέρω αν αυτή υπήρχε και προηγούμενες χρονιές ή είναι καινούργιο. Όπως και να έχει, εγώ στεναχωριέμαι. Αυτό που επικρατεί, παρουσιαστές να καταχρώνται τον τηλεοπτικό αέρα για να μιλήσουν για τις διαφορές τους, δεν με βρίσκει σύμφωνη. Δεν μου αρέσει που βλέπουμε αυτή τη δημόσια ανταλλαγή πυρών. Εγώ, δηλαδή, δεν το έχω κάνει. Έχω καταπιεί πράγματα, χωρίς να σημαίνει ότι νιώθω ότι μας έχουν φερθεί άσχημα.

Ετεοκλής Παύλου: Εγώ αισθάνομαι ότι μας έχουν φερθεί άσχημα. Από επιλογή δεν απαντάμε στον τηλεοπτικό αέρα. Αναφορικά με την ανθρωποφαγία, θεωρώ ότι ανέκαθεν υπήρχε. Με τη διαφορά, βέβαια, ότι φέτος δεν υπάρχουν υπονοούμενα, όλα γίνονται με ονόματα και ξεκάθαρα.

Δείτε τι είχε ειπωθεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και είχε ξεσπάσει τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα τους!

Ετεοκλής Παύλου  Ελένη Χατζίδου

Τα "καρφιά" της Ελένης Χατζίδου για τους τηλεκριτικούς

Την συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό, σχολίασαν, το πρωί της Δευτέρας 20/11, η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου, στην εκπομπή Breakfast@Star. Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε η παρουσιάστρια για την αρνητική κριτική που είχε δεχτεί τα χρόνια που παρουσίαζε εκπομπές.

«Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο που δεν έχει φάει καμία συνάδελφός μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη, μιλάμε για bullying. Ας ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying! Έχω περάσει πάρα πολύ άσχημα. Έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον Τύπο.Που βγαίναν οι κριτικοί και μας έκαναν να κλαίμε από το πρωί μέχρι το βράδυ» δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά στον Κώστα Τσουρό (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Η παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής του Star ανέφερε αρχικά: «Θυμάμαι αυτήν την εποχή. Δεν σταμάτησαν να γράφουν για την Ρούλα Κορομηλά. Η νούμερο 1 παρουσιάστρια της χώρας, το παραδεχόμαστε όλοι ότι είναι από τις καλύτερες και πόσο την έχουν χτυπήσει. Θυμάμαι κι αγωγές και λέγονταν χοντράδες»

«Τα καρποφόρα δέντρα χτυπάς. Μου αρέσει που ακούω από την Ρούλα ότι τα νούμερα δεν καθορίζουν την αξία ενός παρουσιαστή. Συμφωνώ και το ξεχωρίζει ότι καθορίζουν την πορεία μίας εκπομπής. Όντως τότε ήταν μία άλλη εποχή όπου η τηλεκριτική ήταν αυθεντική. Λέει κι η ίδια ότι τότε ήταν πολύ πιο σκληρά τα πράγματα όσον αφορά την κριτική» σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Ανοίγω μία παρένθεση και την κλείνω. Πολλοί άνθρωποι που σχολιάζουν τι γίνεται, οι περισσότεροι είναι σε εκπομπές. Κλείνω την παρένθεση. Οι περισσότεροι που γράφουν απόψεις και κατεβατά ολόκληρα είναι οι ίδιοι σε εκπομπές» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου για την κριτική στη σημερινή εποχή.