Βασίλης Καρράς: «Τα δικά μου Χριστούγεννα τα γαμ@σες» - Συντετριμμένος ο Ηλίας Ψινάκης

«Με παίρνουν τηλέφωνο φίλοι μας και μου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συντετριμμένος είναι ο Ηλίας Ψινάκης με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά και έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, όπως άλλωστε έκαναν πολλά διάσημα ονόματα (δείτε εδώ δεκάδες αναρτήσεις).

Ο μάνατζερ και παρουσιαστής μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον σπουδαίου λαϊκό καλλιτέχνη που έφυγε από την ζωή παραμονή των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν εδώ και δυο ημέρες, ενώ αύριο θα γίνει η κηδεία του (δείτε που και τι ώρα).

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη για τον Βασίλη Καρρά

«Έκανες το φινάλε σου αγαπημένε μου φίλε και επισκίασες τα Χριστούγεννα στις ψυχές μας...Καλά τα δικά μου Χριστούγεννα.. τα γάμ…ες! Με παίρνουν τηλέφωνο φίλοι μας και μου θυμίζουν ιστορίες γλέντια και πλάκες που έχουμε περάσει μαζί», γράφει ο Ηλίας Ψινάκης μέσω Instagram.

«Και εγώ σε έχω συνδέσει που μου τραγούδαγες το απορώ δεν «αισθάνονται» τύψεις.. Ενώ βρίσκονταν στο μαγαζί μερικοί ευεργετημένοι και τους κοίταγες και γέλαγες...

Καλό ταξίδι Βασίλη μου…εσύ ποτέ δεν θα καταλάβεις γιατί δεν έχουν τύψεις γιατί εσύ ήσουν ντόμπρος μάγκας και πάντα ευγνώμων», έγραψε στην ανάρτηση του ο Ηλίας Ψινάκης.


Σάλος στο διαδίκτυο με τη διαρροή φωτογραφίας του μέσα από το νοσοκομείο λίγο πριν πεθάνει

Παράλληλα, το δικό του "Αντίο" θέλησε να εκφράσει και το επίσημο Fan Club του τραγουδιστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, αναφερόμενοι και σε ένα γεγονός, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο. Το περιστατικό δεν είναι άλλο από την κυκλοφορία φωτογραφιών του τραγουδιστή από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο (δείτε εδώ πώς πέρασε τις τελευταίες του στιγμές).

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το άνευ προηγουμένου κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά! Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος της Ελλάδας αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου που αγάπησε τον Βασίλη, μας βομβαρδίζει από εχθές με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης στα social media τα οποία θα χρειαστούν ημέρες ή και εβδομάδες για να διαβαστούν ενώ είναι εντελώς αδύνατον να απαντηθούν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος, την ποιότητα, τον χαρακτήρα του Βασίλη μας και για το καλλιτεχνικό του μέγεθος! Είναι επίσης μια μικρή παρηγοριά στο πένθος μας..

Υ.Γ Το γεγονός ότι διέρρευσε φωτογραφία του καλλιτέχνη από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο από τον οποιοδήποτε μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και το καταδικάζουμε. Ο δικός μας ο Βασίλης δεν θα ήθελε ποτέ να μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο και να θυμόμαστε αυτή την εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.