Τραϊάνα Ανανία: «Πώς θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια;»

Η εξομολόγηση για την μητρότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPHOTO
NDPHOTO

Η Τραϊάνα Ανανία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός - τραγουδίστρια μίλησε για την μητρότητα, αποκαλύπτοντας αν έχει χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι.

Η εξομολόγηση της Τραϊάνα Ανανία

Έχεις νιώσει να σου χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας;

Βιολογικά χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας σε μια γυναίκα από τα είκοσι μέχρι τα τριανταπέντε περίπου. Εγώ έχω έναν τρόπο να ελέγχω τα καμπανάκια που μου χτυπάνε, να τα διαχειρίζομαι δηλαδή, χωρίς να με πιέζουν.

Το έχεις αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνεις μητέρα;

Λαμβάνω υπόψη μου τις συνθήκες που ζω και τη χώρα που ζω αυτή τη στιγμή. Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα; Μπορεί να κοστίζει δέκα ευρώ η κιλοβατώρα για παράδειγμα. Πώς θα φέρω ένα παιδί σ’ αυτόν τον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια και να μην έχει στέγη να μείνει; Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα και δεν έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που την κυβερνούν για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο.

Δείτε επίσης: «Βγήκα έξω τσίριζα! Ο συγκεκριμένος είναι γνωστός π@ρν@γερος» - Απίστευτη καταγγελία από την Τραϊάνα Ανανία

Τραϊάνα Ανανία

Η προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε η Τραϊάνα Ανανία το πρωί της Παρασκευής 15/12. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στις σειρές του Alpha, Φόνοι στο Καμπαναριό και Το Προξενιό της Ιουλίας (δείτε εδώ τις εξελίξεις), ενώ προχώρησε μεταξύ άλλων και σε ορισμένες αποκαλύψεις.

«Γεύομαι τους κόπους απλά είμαι λίγο πιο κουρασμένη αυτή τη χρονιά. Το όνομά μου έχει πολλά άλφα μέσα οπότε έπρεπε να είμαι στον Alpha! Θα με ξαναδείτε σε λίγο στους "Φόνους"» είπε η ηθοποιός αρχικά.

«Με έχουν εκμεταλλευτεί συναισθηματικά, το σώμα μου όχι...» πρόσθεσε μεταξύ άλλων σε σχετική ερώτηση της παρουσiάστριας.

«Μου αρέσει που όλα γίνονται στον χρόνο τους Όσο θα μεγαλώνω και δεν θα είμαι όπως είμαι τώρα, θα κάνω άλλα πράγματα. Δεν έχω ρόλο ζωής αλλά μου αρέσει που έρχονται και μου λένε ότι "θα ήθελα να σε δω Μπλανς". Αλλά εγώ δεν το έχω επιδιώξει τόσο. Αγαπώ πιο πολύ το σινεμά και την τηλεόραση γιατί μπορούν να γράψουν πάνω σου.»