Κατερίνα Καινούργιου: «Αν ήμουν λίγα χρόνια νεότερη θα σε ερωτευόμουν» - Το τρυφερό σχόλιο στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Αφιέρωσε την σημερινή ημέρα στην καριέρα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Αν ήμουν λίγα χρόνια νεότερη θα σε ερωτευόμουν» - Το τρυφερό σχόλιο στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Κατερίνα Καινούργιου αφιέρωσε την σημερινή 27/12 εκπομπή του Super Κατερίνα στην ζωή και την μεγάλη καριέρα του Ανδρέα Μικρούτσικου. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται στο πλατό και παρά τις κόντρες και τις εντάσεις (δείτε εδώ ένα περιστατικό), οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι.

Σήμερα λοιπόν, με τα όσα βίωσε η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση προς τον φίλο και συνεργάτη της, λίγο πριν πέσει αυλαία στον αέρα του ALPHA.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Είμαστε υπερήφανοι για σένα. Αν ήμουν λίγα χρόνια νεότερη θα σε ερωτευόμουν ρε άτιμε, πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Τα κλάματα στο πλατό

Λόγω των γιορτών, στο πλατό τραγούδησαν αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ προβλήθηκαν και στιγμές από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

Η συγκίνηση είναι μεγάλη για τον παρουσιαστή που έγραψε τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Όταν χρειάστηκε να αναφερθεί στην οικογένεια του και συγκεκριμένα στον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο, τον πατέρα και την μητέρα του, ξέσπασε σε κλάματα.

Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο από τα παιδικά του χρόνια και προβάλλοντας φωτογραφίες με τον αδερφό του, συγκινήθηκε βαθιά όταν μίλησε για την απώλεια τους.

«Δεν γίνεται να ξεχάσω τους γονείς μου. Δεν είναι ότι τους θυμάμαι όταν λέω "α θα τους θυμηθώ". Τους θυμάμαι καθημερινά. Οι γονείς μας περνάνε μέσα από εμάς. Οι εκφράσεις μας. Κάθομαι σε μια πολυθρόνα και βλέπω τηλεόραση, δεν βλέπω μόνους μου. Τους κουβαλάω όλους. Τους κουβαλάω πραγματικά. Και σαν συναίσθημα και σαν έκφραση και σαν τρόπος, σαν γέλιο, σαν ανατροπή. Όλοι μας τα κουβαλάμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα», είπε σε ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε επίσης: «Θα δω αν θα πάω! Αν έχω καλεστεί;» - Ερωτηματικά με την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εκδήλωση στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μπήκαν στο σπίτι μου παράνομα νύχτα...» - Τι αποκαλύπτει για τις εμπειρίες του με παπαράτσι

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου - «Έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει και τα νεύρα»

Κατερίνα Καινούργιου: Η άγνωστη ερωτική ζωή μίας σύγχρονης Barbie

Κατερίνα Καινούργιου: «Εύχομαι να μου χαρίσεις...» - Η συγκινητική και δημόσια έκκλησή της παρουσιάστριας

Κατερίνα Καινούργιου – Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής

Σοφία Βόσσου: «Ντυμένος φαντάρος στις σκάλες...» - Η αποκάλυψη για την ερωτική φαντασίωσή της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Ούτε covid έχω, ούτε γρίπη! Παιδιά να σας πω...» - Αποκαλύφθηκε το μυστικό της Κατερίνας Καινούργιου για τις ανακατωσούρες που έχει

Super Κατερίνα: «Όλοι είναι ανώτεροι από εμένα κι εγώ έχω ανάγκη να τους γλείψω για να με...» - Τρομερή αμηχανία με την συζήτηση της Καινούργιου με τον Μικρούτσικο