Βασίλης Καρράς: Η Άννα Βίσση τον αποχαιρέτησε στην πίστα με το "Άστην να λέει" - Σε άκρως συγκινητικό το κλίμα

Μοναδικός ο τρόπος της

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, ο ενταφιασμός του μεγάλου καλλιτέχνη, Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παραμονή των Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 70 ετών (δείτε εδώ τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο, αλλά και από τι πέθανε). Το τελευταίο "Αντίο" προς το σπουδαίο ερμηνευτή ήταν σε ένα βαρύ φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα και ήταν πλημμυρισμένο με πολλά δάκρυα (δείτε εδώ εικόνες).

Ολόκληρος ο κόσμος της ελληνικής showbiz έχει βυθιστεί στο πένθος, και ένας ένας από το χώρο του πολιτισμού και τη δημοσιότητας, τον αποχαιρετούν με το δικό του ξεχωριστό τρόπο (δείτε εδώ τα συγκινητικά του μηνύματα), ενώ παράλληλα και η δισκογραφική του εταιρεία, άφησε το δικό της μήνυμα (δείτε εδώ το συγκινητικό τους αντίο). Κάποιοι συνάδελφοί του έτυχε να εμφανίζονται σε νυχτερινά κέντρα και να τον αποχαιρετούν από τις πίστες με έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο, ο καθένας τους (δείτε εδώ τα συγκινητικά τους "Αντίο" πάνω από τις πίστες).

Ανάμεσα σε αυτούς, που ήθελαν να απευθυνθούν δημόσια, και να αφήσουν το δικό τους "Αντίο" από την πίστα, ήταν και η αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση. Η λατρεμένη καλλιτέχνιδα εμφανίζεται για ακόμα μία χρονιά στο "Hotel Ερμού", και Ανήμερα των Χριστουγέννων, Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, αποφάσισε με ένα μοναδικό και πολύ τρυφερό τρόπο, να αποχαιρετήσει τον "Άρχοντα της Καψούρας", όπως τον είχε ονομάσει το κοινό.

Ο ξεχωριστός τρόπος της Άννας Βίσση για να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά από τη σκηνή

Η ερμηνεύτρια επέλεξε να πει το δικό της "Αντίο", στο μεγάλο καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου, επί σκηνής και με ένα δικό του τραγούδι, το "Άστην να λέει". Πίσω της σε μία μεγάλη οθόνη, όλη την ώρα που τραγουδούσε βρισκόταν η φωτογραφία του.

Μόλις ολοκλήρωσε ρο τραγούδι, η ίδια ζήτησε από το κοινό, «για αυτό το μεγάλο μας Έλληνα τραγουδιστή, το μεγάλο σας χειροκρότημα», ενώ το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό από κάτω.