Μαίρη Συνατσάκη: «Ένιωσα στο πετσί μου κάθε δευτερόλεπτο του...» -Η υπερπαραγωγή τούρτα για τα γενέθλιά της

Πόσο χρονών έγινε;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και influencer, Μαίρη Συνατσάκη, και ο γνωστός τραγουδιστής, Ίαν Στρατή, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσε ο ερχομός της κόρης τους, Ολίβιας, καρπός του έρωτα τους (δείτε εδώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους).

Η ζωή της αγαπημένης youtuber έχει αλλάξει ριζικά η ζωή της τον τελευταίο καιρό μετά τον ερχομό του παιδιού της. Μάλιστα, εκείνη σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, έχει τα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από το γεγονός θέλησε να μοιραστεί στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου και αποκάλυψε και την ηλικία της.

Τα λαμπερά γενέθλια της Μαίρης Συνατσάκη

Η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα έκλεισε τα 39α έτη της ζωής της και αποφάσισε να τα γιορτάσει. Στο πάρτι της φόρεσε ένα φανταχτερό και πολύ χνουδωτό πουλόβερ, ενώ η τούρτα της ήταν σε σχήμα ιγκλού, η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή.

«39 ή 38+1 γιατί αυτός ο χρόνος κύλησε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από οποιονδήποτε άλλο στη ζωή. Ένιωσα στο πετσί μου κάθε δευτερόλεπτο του (και τα 31.536.000) (τόσα είναι) και ταυτόχρονα αισθάνομαι πως κράτησε όσο μια ανάσα. Όσα έμαθα, οσοι έμειναν, όσα έγιναν είναι το +1 μου… σας ευχαριστώ για τις ευχές που μου στέλνετε και είναι πια τόσο προσωπικές και καθόλου τυπικές. Είναι παντοτινά συγκινητικό [η δημιουργία τούρτα υπερπαραγωγή είναι και φέτος εξ’ολοκλήρου έμπνευση της για να μου υπενθυμίζει ότι ακόμη και ιγκλού να μετακομίσω είναι οκ! Home is where the heart is )», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών, που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.


Το νέο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Η επιχειρηματίας έχει μια πολύ ιδιαίτερη και δεμένη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς διατηρεί πολύ ενεργούς λογαριασμούς στα προσωπικά της social media μοιραζόμενη στιγμές της καθημερινότητάς της.

Μια λοιπόν από τις πρόσφατες αλλαγές στη ζωή της Συνατσάκη και του Στρατή ήταν η απόφασή τους να μετακομίσουν από το σπίτι, που μέχρι πρότινος έμεναν με την μετακόμιση αυτή να μην είναι η πρώτη για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η βοήθεια φίλων και συγγενών ήταν πολύτιμη για τη γνωστή influener δεδομένου ότι έχει ένα μικρό παιδί και έτσι τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο, όσο πριν που δεν είχε αναλάβει αντίστοιχες υποχρεώσεις.

Με ένα βίντεο στο youtube η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε την Πέμπτη 14/12 την φάση της μετακόμισης αλλά και πλάνα από το νέο και μοντέρνο της σπίτι με το παιδικό δωμάτιο της Ολίβιας να ετοιμάζεται πρώτο από όλα (δείτε εδώ την τούρτα για τα πρώτα της γενέθλια).