Σε παστέλ αποχρώσεις και με γούνινες μπάλες: Το λαμπερό δέντρο της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Είναι cozy και στυλάτο!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, Μαίρη Συνατσάκη, και ο δημοφιλής τραγουδιστής, Ίαν Στρατή είναι ένα από τα πιο λαμπερά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, η οποία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Ολίβιας.

Η παρουσιάστρια, αν και έχει απέχει από το χώρο της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να αφοσιωθεί στην ανατροφή της κόρης της, δεν παύει να είναι αρκετά δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και να μοιράζεται πλούσιο περιεχόμενο με στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ευτυχία και την καθημερινή της ζωή (δείτε εδώ τι αποκάλυψε πρόσφατα για την κόρη της σε βίντεο, που ανέβασε στο You Tube).

Η οικογένεια τους, ωστόσο πρόσφατα πήρε την απόφαση να μετακομίσει και να πάει σε άλλο σπίτι, καθώς το διαμέρισμα, όπου κατοικούσαν μέχρι πρότινως, αν και ήταν πολύ βολικό για τις ανάγκες τους, ήταν πολύ μακριά από τους αγαπημένους τους ανθρώπους, κάτι που τους στεναχωρούσε και τους προβλημάτιζε. Πλέον, οι δυο τους και η κόρη τους έχουν μεταφέρει τα πράγματά τους και έχουν εγκατασταθεί στη νέα τους κατοικία (δείτε εδώ φωτογραφίες), και απολαμβάνουν το νέο τους ξεκίνημα.

Λόγω των μετακομίσεων και των διεργασιών, που αυτή η αλλαγή επιφέρει, τους ανάγκασε προφανώς να κάνουν τις ανάλογες προετοιμασίες, ώστε να υποδεχθούν τις εορτές των Χριστουγέννων. Και το βασικότερο από όλα άργησαν να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό η επιχειρηματίας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, που διατηρεί στο Instagram μέσα από μία φωτογραφία με τη μορφή story , αυτό εν τέλει επιτεύχθει. Το έλατο στο σπίτι τους είναι έτοιμο!

Το Χριστουγεννιάτικο έλατο της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Το δέντρο, που στόλισε το αγαπημένο ζευγάρι είναι υπέροχο και πλήρως εναρμονισμένο με το νέο τους σπίτι. Είναι ψηλό με γούνινες μπάλες σε παστέλ αποχρώσεις. Ενώ ακόμα και το αστέρι, που επέλεξαν για την κορυφή του, είναι υφασμάτινο και σε ανοιχτό ροζ χρώμα. Το έλατο της οικογένειας είναι γεμάτο λαμπιόνια, κάτι που το κάνει να έχει μία πολύ cozy διάθεση.

στολισμένα σπίτια