Survivor 2024: «Το ψήνω» - Πετάει για Άγιο Δομίνικο πασίγνωστος Έλληνας μουσικός;

Οι δηλώσεις του στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Το ψήνω» - Πετάει για Άγιο Δομίνικο πασίγνωστος Έλληνας μουσικός;

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το Survivor 2024, αφού οι παίκτες μαζί με τον τραγουδιστή πρέπει να φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο μέσα στην επόμενη εβδομάδα με σκοπό να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και να βγει στον αέρα η μεγάλη πρεμιέρα (δείτε την ημερομηνία).

Ήδη έχουν συμφωνήσει πολλοί All Star παίκτες (δείτε κάποιους εδώ) ενώ άλλοι μέχρι στιγμές δεν έχουν πει το "ναι" παρόλο που έχουν δεχτεί πρόταση και μάλιστα πολύ δελεαστική όπως έχουν δηλώσει κάποιοι.

Αυτός ο μουσικός μπαίνει στο Survivor 2024;

Ένας ακόμα παίκτης που έχει δεχτεί πρόταση ώστε να μπει στο Survivor, είναι ο Γιώργος Χειμωνέτος, τον οποίο είδαμε ξανά στον Άγιο Δομίνικο πριν μερικές εβδομάδες, ωστόσο, συμμετείχε στο I'm a celebrity get me out of here (δείτε ποιος βγήκε νικητής).

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν σε βραδινή έξοδο του, δήλωσε στις κάμερες σχετικά με την πρόταση που έχει δεχθεί: «Η παραγωγή με ρώτησε αν θα ήθελα να ξαναπάω στο Survivor. Το ψήνω. Όλα είναι στο τραπέζι».

Και γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση

Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Χειμωνέτος που δέχτηκε πρόταση και μίλησε στις κάμερες για την επικοινωνία που είχε με την εταιρία παραγωγής, Ατζούν Μίντια, η οποία βρίσκεται σε πυρετώδεις συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα γνωστή και μη για να πάνε στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Η χορεύτρια που μπαίνει στους Μαχητές - Κορμί γαζέλας και βλέμμα θανατηφόρο

Στους δημοσιογράφους μίλησε και η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία επίσης δέχτηκε πρόταση που όπως είπε είναι αρκετά δελεαστική, ωστόσο, δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα στην προκειμένη περίπτωση,

«Είναι δελεαστική η πρόταση για τον Άγιο Δομίνικο αλλά δεν μπορώ να αφήσω τις δουλειές μου πίσω. Τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο. Αν Ο Σάββας πάει θα είναι ο νικητής φέτος. Αυτό μπορώ να πω με σιγουριά», δήλωσε χαρακτηριστικά μπροστά στις κάμερες έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε.