Χάρης Ακριτίδης: «Ήταν ένας φτωχός μηχανικός που...» - Ξέσπασε σε κλάματα για το θάνατο του Βασίλη Καρρά

«Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα, δεν πήγα στην κηδεία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Ακριτίδης: «Ήταν ένας φτωχός μηχανικός που...» - Ξέσπασε σε κλάματα για το θάνατο του Βασίλη Καρρά

Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε σήμερα Πέμπτη 28/12 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, για το θάνατο του Βασίλη Καρρά. Όλοι όσοι τον γνώριζαν μιλούν με τα πιο όμορφα λόγια, αφού ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε τον κόσμο χωρίς ωστόσο να το λέει, αφού απαγόρευε να βγει στη δημοσιότητα το παραμικρό.

Ήταν ένας φτωχός μηχανικός, που με τη φωνή του κατάφερε να κατακτήσει τις πίστες και να γίνει ένας από τους πιο σπουδαίους τραγουδιστές στην Ελλάδα, έχοντας το όνομα «Άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού» και της «νύχτας».

Η εξομολόγηση του Χάρη Ακριτίδη για τον Βασίλη Καρρά

Αρχικά, ο Χάρης Ακριτίδης έκανε γνωστό το λόγο που δεν πήγε στην κηδεία του Βασίλη Καρρά (δείτε εικόνες από το τελευταίο αντίο), ξεκινώντας να τον αποθεώνει με τα λόγια του.

«Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα, δεν πήγα στην κηδεία, δεν πήγα για δουλειά καν. Θα μπορούσα να μιλάω για τον Βασίλη μας ένα 24ωρο. Η λέξη λαϊκός τραγουδιστής σημαίνει Βασίλης Καρράς. Ένα ίνδαλμα και μωρό παιδί. Δεν έκανε τίποτα δήθεν. Ήταν πανέξυπνος. Πολύ ανθρώπινος άνθρωπος», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Το δώρο αξίας 100.000 ευρώ που άφησε ο Βασίλης Καρράς στην κόρη του

Ενώ, σε άλλο σημείο "λύγισε" και ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη ζωή του αγαπημένου σε όλους μας, Βασίλη Καρρά.

«Ήταν ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος. Ήταν ο πρώτος που κατέβηκε στην Αθήνα. Έσπασε το φράγμα Αθήνας – Θεσσαλονίκης, κάτι ακατόρθωτο. Μας έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούμε κι εμείς να τα καταφέρουμε Μας άνοιξε δρόμο για το κοινό», δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Οι 2 πιο δυνατές στιγμές στην κηδεία! Το ουίσκι στο φέρετρο και ο σπαραγμός "Αδερφέ μου, που με αφήνεις;"

Ο κόσμος κατέκλεισε τους δρόμους του χωριού και όλοι μαυροφορεμένοι με λουλούδια στο χέρι είπαν "αντίο" στον σπουδαίο λαϊκό καλλιτέχνη που με τα τραγούδια του μεγάλωσε πολλές γενιές. Ενώ, είχε μπει και στο βιβλίο γκίνες (δείτε το λόγο).

Όπως αποκάλυψε ο Ζαφείρης Μελάς σήμερα Πέμπτη 28/12 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όταν έγινε η σορός του μπήκε στο χώμα, ο κόσμος έφυγε από το νεκροταφείο και έμειναν πάνω από το μνήμα μονάχα η οικογένεια του και οι στενοί του φίλοι.

Δείτε επίσης την ηχηρή απουσία καλλιτέχνη στην κηδεία του!

Όλοι με κλάματα τραγούδησαν το αγαπημένο τραγούδι της συζύγου του (δείτε εδώ), ενώ υπήρξαν και άλλες δυο πολύ δυνατές στιγμές που τους έκαναν όλους να "λυγίσουν".

Η μια σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη ήταν όταν ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης πήρε ένα μπουκάλι ουίσκι και έσταξε πάνω στην κάσα του, ενώ η δεύτερη όταν ο αδερφός του έσκυψε πάνω από το φέρετρο και σπάραξε στο κλάμα λέγοντας «αδερφέ μου, πού με αφήνεις;».