Survivor 2024: Ο Σάββας Πούμπουρας απάντησε με πέντε λέξεις αν θα είναι στο παιχνίδι

«Άστους να λένε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Σε λίγες μέρες ξεκινάει εκ νέου το Survivor, και μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του ΣΚΑΪ για τα ονόματα των παικτών, που έχουν ήδη υπογράψει, πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και ετοιμάζουν βαλίτσες για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Το format είναι γνώριμο και δοκιμασμένο με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια: «Διάσημοι» ενάντια σε «Μαχητές», με την πρώτη ομάδα να απαρτίζεται από παλιούς γνωστούς στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και αρκετούς πρωτοεμφανιζόμενους.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν δεχτεί πρόταση για το Survivor 2024, βρίσκονται μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σάββας Γκέντσογλου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Άρης Σοϊλέδης, η Μαρία Αντωνά και πολλοί άλλοι (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες). Αρκετοί εξ αυτών έχουν πει το «ναι» και ετοιμάζονται για πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου 2024. Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε έντονα και το όνομα του Σάββα Πούμπουρα, εκείνος ωστόσο θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με ανάρτησή του.

Survivor 2024: 3+1 διάσημοι που πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις για το ριάλιτι - Ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο

Σάββας Πούμπουρας: «Δεν θα πάω στο Survivor»

Το πρωί της Πέμπτης ο παρουσιαστής ανέβασε βίντεο με την πρωινή ρουτίνα του, όπου ξυριζόταν και έπινε χαλαρός το καφεδάκι του, αλλά στην πορεία ήταν... κατατοπιστικότατος. «Ξέρετε πού ΔΕΝ θα πάω;» έγραψε στην αρχή ο Σάββας Πούμπουρας και στη συνέχεια είπε: «Μυστικό, αλλά δεν το μάθατε από εμένα. Δε θα πάω στο Survivor, άστους να λένε».

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, δεν θα ταξιδέψει τελικά στον Άγιο Δομίνικο. Η άρνησή του ήρθε λίγες μέρες μετά από εκείνη της Αγγελικής Ηλιάδη, που επίσης δέχτηκε πρόταση όπως παραδέχτηκε, και αρκετά δελεαστική μάλιστα, ωστόσο δεν ήταν τα χρήματα στην προκειμένη περίπτωση που την έκαναν να απαντήσει αρνητικά. «Δεν μπορώ να αφήσω τις δουλειές μου πίσω», ανέφερε η τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας για τον πρώην σύντροφό της που εμφανίζεται από τώρα ως φαβορί: «Αν πάει ο Σάββας θα είναι ο νικητής φέτος. Αυτό μπορώ να πω με σιγουριά».