Survivor 2024: "Ναυάγησαν" 2 συμφωνίες την τελευταία στιγμή - Η παίκτρια που είπε το "ναι" 10 μήνες μετά τον χωρισμό της

Καλά και κακά τα μαντάτα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024:

Λίγες εβδομάδες έχουν μείνει μέχρι το Survivor 2024 να ξεκινήσει, ωστόσο οι παίκτες δεν έχουν κλείσει ακόμα, τουλάχιστον όσον αφορά στην ομάδα των διάσημων. Ενώ όλα έδειχναν πως υπήρχαν δυνατές συμφωνίες, δύο από αυτές "ναυάγησαν" την τελευταία στιγμή.

Από τα πρώτα ονόματα που διεκδίκησε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία έδειχνε να είναι πολύ θετική, έχοντας καταλήξει και έχοντας συμφωνήσει με τους όρους συμμετοχής της. Παρόλα αυτά, οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως κατά 99% μένει εκτός, διότι για άλλη μία φορά δημιουργήθηκε πρόβλημα με την είσοδό της (δείτε εδώ την εξομολόγηση για τα προσωπικά της μετά τον χωρισμό με τον Πασχαλάκη).

Το 2ο "όχι" και το "ναι" των διάσημων του Survivor 2024

Εκτός μένει και ένας ακόμη πολυπόθητος παίκτης, είναι ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως εάν έμπαινε ξανά θα το έκανε μόνο και μόνο για τα λεφτά (δείτε εδώ τις δηλώσεις του). Φαίνεται, λοιπόν, πως δεν τα βρήκε με την παραγωγή και οι κόκκινοι θα χάσουν έναν πολύτιμο παίκτη στρατηγικής.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, όμως, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, υπάρχει και ένα πρόσωπο, συγκεκριμένα μία γυναίκα, η οποία τα έχει βρει με την παραγωγή και είναι με το ένα πόδι στον Άγιο Δομίνικο. Συμμετείχε και στο Asia Express με τον πρώην σύζυγό της. Ο λόγος για την Κρίστη Καθαργιά.

Καθαργιά Survivor 2024

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την μεγάλη πρεμιέρα

Το SURVIVOR επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου! Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου 24 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης. Εκεί, όπου φέτος Διάσημοι και Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.

Δυναμικές προσωπικότητες που θα μας συστηθούν για πρώτη φορά, θα συνυπάρξουν με παλιούς γνώριμους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Survivor.

Το Survivor φέτος αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο γοητευτικό. Οι ανανεωμένοι στίβοι μάχης φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις ενώ οι νέοι κανόνες δοκιμάζουν τα όρια Διάσημων και Μαχητών, με αποκορύφωμα αυτόν της διαδικασίας αποχώρησης. Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης! Το λες και έκρηξη αδρεναλίνης!

Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς!

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την περιπέτεια;

Survivor 2024 ανακοίνωση πρεμιέρας