Έλντα Πανοπούλου: «Κήδεψα τον πατέρα μου και το βράδυ στο Δελφινάριο έπρεπε να...» - Η αποκάλυψη για τη δύσκολη στιγμή στην καριέρα της

«Είναι πραγματικά δύσκολο...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός, Έλντα Πανοπούλου, επέστρεψε πρόσφατα στην πίστα. Στο πλευρό της έχει το σπουδαίο καλλιτέχνη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, Γιώργο Αλκαίο (δείτε εδώ τι είπε ο ερμηνευτής για την επιστροφή του). Εκείνη έχει σημειώσει μία μακρά πορεία, όμως και στο θεατρικό σανίδι, αλλά και στη μικρή οθόνη.

Πρόσφατα, μάλιστα παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε τις δυσκολίες, που έχει βιώσει και έχουν έρθει σε κόντρα με τη δουλειά της και με την επαγγελματική της σταδιοδρομία, όπως η απώλεια που τη στιγμάτισε.

Η εξομολόγηση της Έλντας Πανοπούλου για τις δυσκολίες που στη στιγμάτισαν

Κληθήκατε ποτέ να ανεβείτε στο σανίδι ενώ βιώνατε μια απώλεια;

Εννοείται, δεν υπάρχει κανείς ηθοποιός που να μην το έχει ζήσει αυτό. Σ’ εμένα έτυχε με πάρα πολύ δύσκολο τρόπο. Κήδεψα τον πατέρα μου και το βράδυ στο Δελφινάριο έπρεπε να κάνω δυόμισι χιλιάδες κόσμο να γελάσει. Το υπηρέτησα αυτό, αλλά μόλις τελείωσα το νούμερο μου, λιποθύμησα. Αυτό δεν το λέω για να κάνω τη σπουδαία, γιατί το έχουμε βιώσει σχεδόν όλοι.

Πανοπούλου Αλκαίος

Που βρήκατε τη δύναμη;

Είναι πραγματικά δύσκολο, δεν θα σου κάνω την ταπεινή. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω ζήσει στη ζωή μου. Δεν είχα το χρόνο να πενθήσω και αυτό μου έμεινε σαν κατάλοιπο. Πενθούσα για πολλά χρόνια μετά μέσα από μια εικόνα, από μια μουσική που μου θύμιζε τον πατέρα μου, ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, στη συνέντευξη που παραχώρησε, στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Τα μυστικά της Έλντας Πανοπούλου, που έχασε 32 κιλά

Η Έλντα Πανοπούλου απέδειξε ότι το αδυνάτισμα δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και πείσμα, και ότι τα κιλά δεν χάνονται από τη μια στιγμή στην άλλη ως διά μαγείας. Κυρίως όμως θέλει πρόγραμμα και πειθαρχία, γιατί όσο δύσκολα κατεβαίνει η ζυγαριά, τόσο εύκολα ξανανεβαίνει (δείτε εδώ φωτογραφία της με μαγιό)!

«Είχα φτάσει 97 κιλά και τα έχασα συμπωματικά. Δεν το επιδίωξα. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα (από τις διακοπές) έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω. Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής.

Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα. Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους», δήλωσε χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή της.

  • Έπρεπε οπωσδήποτε να πίνει 3 λίτρα εμφιαλωμένο νερό. Τα αναψυκτικά απαγορεύονταν αυστηρά, μόνο 1-2 light την εβδομάδα, και μόνο 1 ποτήρι κρασί, αν ήταν κάπου καλεσμένη.
  • Γυμναστική. Στο γυμναστήριο και στο σπίτι αλλά και όπου μπορούσε πήγαινε περπατώντας, κάνοντας αρκετά χιλιόμετρα την ημέρα.