Ορφέας Αυγουστίδης: Οικογενειακές γιορτές στην παραλία για τον ηθοποιό του Σασμού

Παρέα του η γυναίκα του και ο γιος τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, με τις χαμηλές θερμοκρασίες να έχουν έρθει για τα καλά, ωστόσο ο ήλιος ακόμα δεν έχει φύγει από τη χώρα μας και χάρη στον καλό καιρό, οι παραθαλάσσιες περιοχές γεμίζουν ακόμα από κόσμο. Ανάμεσα σε εκείνους που κάνουν ένα break και έχουν ελεύθερο χρόνο τις γιορτινές μέρες βρίσκεται και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ηθοποιός του Σασμού και η σύζυγός του, Γεωργία Κρασσά, έκαναν μια οικογενειακή βόλτα το μεσημέρι της Πέμπτης στη θάλασσα.

Στο πλευρό τους βρισκόταν και ο μονάκριβος γιος που έχουν αποκτήσει, ο Αχιλλέας, με τον τηλεοπτικό «Αστέρη» πάντως να μην κρύβει πρόσφατα την επιθυμία του να του χαρίσει ένα αδερφάκι. Το στιγμιότυπο από την παραλία, δίπλα στη γυναίκα της ζωής του, μοιράστηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας και το χαρακτηριστικό γέλιο του Άι Βασίλη που... ταίριαζε με το κύμα: «Ho ho ho».

Δείτε επίσης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι - Με κόκκινο κραγιόν η Γεωργία Κρασσά στην αγκαλιά του Ορφέα Αυγουστίδη

Η επιθυμία του Ορφέα Αυγουστίδη να μεγαλώσει την οικογένειά του

Ο μικρός Αχιλλέας περπάτησε δίπλα στο κύμα, με τους δύο ερωτευμένους να φεύγουν λίγο αργότερα από την παραλία. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Ορφέας Αυγουστίδης, αυτές οι στιγμές με τον γιο του είναι μοναδικές και δεν τις αλλάζει με τίποτα. Αντίθετα, όπως έλεγε πρόσφατα στο Happy Day, είναι έτοιμος να τις πολλαπλασιάσει. «Ένα ακόμη παιδί είναι στην σκέψη μας, φυσικά, μακάρι να είμαστε τυχεροί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για να συμπληρώσει: «Το γέλιο του Αχιλλέα είναι μοναδικό και ο τρόπος που εμπιστεύεται ολοκληρωτικά στα πειράγματά μας και στα χάδια μας και στις αγκαλιές μας. Οι τρίτοι πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό που δίνουν οι πρώτοι. Υπάρχει πολύς σεβασμός από το περιβάλλον σε σχέση με αυτό που θέλουμε και εμείς για τον Αχιλλέα. Από όλους. Και από την οικογένεια της Γεωργίας και από τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τη μικρή μου την αδερφούλα. Όλοι είμαστε πολύ αγαπημένοι».