Κατερίνα Λάσπα: Ονειρεμένα Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό της από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο

Πού βρέθηκε η παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Λάσπα: Ονειρεμένα Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό της από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο

Σε έναν από τους ωραιότερους προορισμούς εκτός Ελλάδας, ειδικά όταν έχεις παιδιά, βρέθηκε τη φετινή γιορτινή περίοδο η Κατερίνα Λάσπα. Η παρουσιάστρια, μαζί με τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει, ταξίδεψε συγκεκριμένα στην Disneyland του Παρισιού και έγινε ξανά παιδί μαζί τους μέσα στο παραμυθένια στολισμένο τοπίο λόγω Χριστουγέννων, παίζοντας με τους υπερήρωες που εκεί βρίσκονται παντού.

Οι τρεις τους έμειναν με τις ώρες στο θεματικό πάρκο της γαλλικής πρωτεύουσας και χάρηκαν την κάθε στιγμή. Τώρα ειδικά που οι κόρες της έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν (και έχουν πάρει τα χαρακτηριστικά της), μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο αυτά τα ταξίδια και να γεμίζουν τις βαλίτσες τους με όμορφες αναμνήσεις. Η Κατερίνα Λάσπα απαθανάτισε αυτές τις πολύτιμες στιγμές για μαμά και κόρες, με την 14χρονη Σάρρα και την 6χρονη Άντρια να διασκεδάζουν με την ψυχή τους στο Παρίσι.

Κατερίνα Λάσπα Σάρρα Νικολοπούλου

Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το διαζύγιο για την Κατερίνα Λάσπα

Χαμογελάει ξανά μετά τις δυσκολίες, αφού οι προηγούμενοι μήνες έφεραν στο προσκήνιο μία δυσάρεστη είδηση για την Κατερίνα Λάσπα. Αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα για την παρουσιάστρια από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε το διαζύγιό της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο χρόνια που έμειναν σε διάσταση. Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Προς το παρόν η Κατερίνα Λάσπα δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ ακόμα και όταν τη συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού» πριν από λίγες μέρες, απέφυγε διακριτικά να αναφερθεί σε οτιδήποτε έχει σχέση με το πρόσφατο διαζύγιό της. Αντίθετα δήλωσε με νόημα: «Τα Χριστούγεννα με τα παιδιά είναι πάντα φωτεινά. Τα έχω όλα, είμαι ευλογημένη», ενώ προανήγγειλε και την τηλεοπτική της επιστροφή. Στο πρώτο σκέλος βγήκε απόλυτα αληθινή, όπως μαρτυρούν τα πρόσφατα στιγμιότυπα, ενώ από τη νέα χρονιά θα δούμε και την απάντηση που θα δώσει στις προτάσεις που της έχουν γίνει.