Στέφανος Κασσελάκης: Εύχεται «Καλή Χρονιά» μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ και τα ανίψια του

Πρώτες γιορτές ως παντρεμένος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Από το Τέξας, και συγκεκριμένα από το Χιούστον, έστειλε τις ευχές του για το 2024 ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς αναμένεται να περάσει εκεί τις υπόλοιπες μέρες των εορτών και να επιστρέψει από την επόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, και με την οικογένειά του περνώντας στιγμές θαλπωρής μακριά από τα έδρανα της Βουλής.

Την περασμένη Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου ο Στέφανος Κασσελάκης είχε και την ονομαστική του εορτή, με χιλιάδες κόσμου να του στέλνουν ευχές κι εκείνος να γιορτάζει παρέα με φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα. Θέλοντας να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν, και παράλληλα να στείλει το δικό του μήνυμα για αυτές τις μέρες, πόζαρε μαζί με τα ανίψια του, Θοδωρή και Ισαβέλλα, και ευχήθηκαν με μία φωνή «Happy Day Year».

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Με το φτωχό γέρικο μυαλό μου σκέφτομαι ότι...» - Η αποκάλυψη του Βερύκιου για το ταξίδι "αστραπή" στο Παρίσι με τον Tyler

Το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη για τη νέα χρονιά

«Γεια σας από το Χιούστον, Τέξας. Είμαι εδώ με τα ανιψάκια μου, τον Θοδωρή και την Ισαβέλλα. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για την ονομαστική μου εορτή», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Δεν ξέρω τι έχω κάνει για να δικαιούμαι τόση αγάπη μέσα σε τρεις μήνες, αλλά να είστε καλά και θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Καλή Χρονιά ή όπως λέμε στα αγγλικά Happy New Year».

Οι φετινές γιορτές έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς συνέβησαν πολλά τους τελευταίους μήνες: Πέρα από την εκλογή του ως πρόεδρος κόμματος, παντρεύτηκε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης με τον σύντροφό του. Έτσι, μετά από ένα γεμάτο πρόγραμμα, ήθελε να αφιερώσει μερικές μέρες στους συγγενείς του και στους ανθρώπους της καρδιάς του. Μεταξύ αυτών και τα ανίψια του, που φαίνονται να του έχουν μεγάλη αδυναμία αφού δεν σταμάτησαν να χαμογελούν στο βίντεο μαζί του.