Αλίκη Κατσαβού: «Ήταν η στρατηγική μου όλον αυτόν τον καιρό, να αφήσω τον Φοίβο να...» - Η εξομολόγηση για τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους

«Ποιος θα είναι αυτός που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον, όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ένας Κώστας Βουτσάς;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: «Ήταν η στρατηγική μου όλον αυτόν τον καιρό, να αφήσω τον Φοίβο να...» - Η εξομολόγηση για τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους

Η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Παρασκευή 29/12, και μίλησε για τη ζωή της με τον Κώστα Βουτσά και τις γιορτές που περνούσαν μαζί, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο τους και στον τρόπο που εκείνος βιώνει το πένθος μετά τον χαμό του πατέρα του.

Εξήγησε, δηλαδή, πως παρόλο που ο ηθοποιός "έφυγε" όσο ο Φοίβος ήταν αρκετά μικρός, εκείνος έχει πολλές αναμνήσεις από τον μπαμπά του και γι' αυτό του είναι δύσκολο να αποχωρίζεται τα πράγματά του. Φυσικά, η ίδια απάντησε και για την προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως οι έρωτες δεν είναι για εκείνη πλέον.

Η εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους, Φοίβο

«Τα γενέθλια του Κώστα ήταν 31 Δεκεμβρίου, στην αλλαγή του χρόνου, τα κάναμε και με βασιλόπιτα και με τούρτα, σβήναμε κεράκια. Αγαπούσε τις γιορτές, του άρεσε να είμαστε σε ωραία εστιατόρια. Του άρεσε να είναι όμορφη η ζωή και να ομορφαίνει και τη ζωή των άλλων. Όταν πια ήρθε ο Φοίβος, που ήταν η χαρά μας, τον βάζαμε στο καρότσι, τον ντύναμε Αγιοβασιλάκη…», είπε αρχικά (δείτε εδώ τα λόγια που της είχε πει λίγα λεπτά μετά την γέννησή του).

«Όταν έφυγε ο Κώστας, ταυτόχρονα ήρθε και η πανδημία, σκοτείνιασαν οι ζωές μας, ποικιλοτρόπως. Το πένθος, οπωσδήποτε, ήταν τα 2/3 του σκοταδιού, αλλά και η πανδημία, η κλεισούρα, ήταν κι αυτό ένα πράγμα που έκανε τις γιορτές παράξενες. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να συντηρήσω το πνεύμα των Χριστουγέννων και αυτή ήταν και η στρατηγική μου όλον αυτόν τον καιρό, να αφήσω τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο και να μην του φορτώσω τις δικές μου αγωνίες ή τη δική μου θλίψη. Προσπαθούσα όλα να κυλάνε όπως και πριν φύγει ο Κώστας», πρόσθεσε.

«Ο Φοίβος δεν θέλει να δει ταινίες με τον μπαμπά του. Εγώ βλέπω κρυφά λίγο, γιατί το έχει πει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει, στεναχωριέται όταν βλέπει τον μπαμπά. Έχει πολλές αναμνήσεις με τον Κώστα. Όταν του είπα να βγάλουμε το γραφείο του, μου είπε "όχι, αυτό το θέλω γιατί μου θυμίζει τα πρώτα χρόνια με τον μπαμπά". Ο Φοίβος περνούσε χρόνο πάνω στο γραφείο του Κώστα από όταν ήταν βρέφος, τώρα είναι δικό του», επισήμανε στη συνέχεια.

Και συμπλήρωσε: «Είναι βαρύ το όνομα που κουβαλάει ο Φοίβος. Μέχρι στιγμής δεν θέλει να τον συγκρίνουν με τον μπαμπά του. Όταν ακούει να λένε ότι του μοιάζει, "στραβώνει". Θέλει να δείξει την προσωπικότητά του» (δείτε τον εδώ).

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο σε μια σχέση και ποιος θα είναι αυτός που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον, όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ένας Κώστας Βουτσάς; Ήταν σπάνιος άνθρωπος…».