Δημήτρης Μακαλιάς: «Πολύ καλά κάνει και αποχωρεί και μπράβο της...» - Η απάντηση του για την παραίτηση της Τζο Κουτσοκώστα

Τι απάντησε για την αντικατάστασή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Σάλος έχει προκληθεί μετά την αποχώρηση - "βόμβα", της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή I Love ΣΟΥ ΚΟΥ, όπου συμμετείχε. Η ίδια μετά την παραίτηση της, σε δηλώσεις στις είχε πετάξει τα "καρφιά" της στην Μπέττυ Μαγγίρα υπονοώντας ότι υπήρχαν αρκετά προβλήματα πίσω από τις κάμερες (είτε όλα όσα είπε).

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε την δική της απάντηση σχετικά τα όσα δήλωσε ο Τζο Κουτσοκώστα ξεκαθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη θέση της. «Εγώ σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μην ένιωσε άνετα, μπορεί να μην έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό, μπορεί να μετάνιωσε. Οι χημείες των ανθρώπων πολλές φορές μπορεί να μη δέσουν, να μη δέσει το γλυκό. Όλα τα σέβομαι. Απλά δεν μου αρέσει να τοποθετείται κάποιος εκ των υστέρων για πράγματα, τα οποία σε εμάς δεν έχει πει. Ήξερε πολύ καλά που ερχόταν και εμείς ήμασταν εκεί να τη βοηθήσουμε, ήμασταν ανοιχτοί από εκεί και πέρα ό,τι ειπώθηκε δεν θα ήθελα να το σχολιάσω...» (δείτε εδώ το βίντεο με ολόκληρες τις δηλώσεις της).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή, μίλησε ανοιχτά το πρωί της Παρασκευής 29/12, στην εκπομπή Super Κατερίνα, για την απόφαση της συνεργατιδάς του να αποχωρήσει στη μέση της τηλεοπτικής σεζόν.

«Δεν ήξερα καθόλου ότι θα συμβεί αυτό. Το πληροφορήθηκα τελευταία στιγμή. Δεν είχα κάποια ένδειξη ότι η Τζο Κουτσοκώστα δεν ένιωθε καλά. Περνούσαμε πολύ καλά, την αγαπώ πολύ την Τζο. Πραγματικά με ξάφνιασε. Δεν είχαμε κανένα δείγμα ότι είχε κάτι. Εμείς νιώθαμε μια χαρά» είπε αρχικά.

«Αν κάποιος άνθρωπος δεν νιώθει καλά σε ένα πλαίσιο εργασίας που βρίσκεται, πολύ καλά κάνει και αποχωρεί και μπράβο της. Είχε τη δύναμη να φύγει. Άλλοι άνθρωποι δεν το κάνουν. Δεν έχουμε βρει ακόμη αντικαταστάτρια για την Τζο. Θα το δούμε στις επόμενες ημέρες το τι ακριβώς θα συμβεί» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δείτε εδώ το βίντεο: