Λιάνα - Εύα Αμούτζα: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του αδελφού της για την κατάσταση της υγείας της

«Ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Λιάνα - Εύα Αμούτζα: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του αδελφού της για την κατάσταση της υγείας της

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Λιάνας - Εύας Αμούτζα, η οποία έφυγε από τη ζωή, παραμονές των Χριστουγέννων. Το γεγονός έγινε γνωστό, από τον στενό της φίλο και pr manager Χρήστο Κολοβό μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook (δείτε εδώ τι έγραψε).

Από την πλευρά του ο γνωστός τραγουδιστής Θανός Πετρέλης, μέσα από τον προωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο το μοντέλο, με το οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο βίντεο κλίπ του για το τραγούδι "Λόγω Τιμης" «Λιάνα μου. Καλό ταξίδι….» έγραψε (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Η αποκάλυψη του αδελφού της Αμούτζα για την κατάσταση της υγείας της

Ο αδελφός του μοντέλου, μίλησε στην εκπομπή T-Live, για την κατάσταση της υγείας της. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε είχε πάθει ανακοπή καρδιάς και ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο.

«Ήταν ανακοπή καρδιάς και από εκεί και μετά ήταν 9 μήνες στο νοσοκομείο μέσα με εγκεφαλική δραστηριότητα μηδέν, ας το πούμε έτσι. Έμεινε χωρίς οξυγόνο πάρα πολύ χρόνο. Άργησε πάρα πολύ να έρθει το ΕΚΑΒ. Έσβησε ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και απλώς την πρόδωσε η καρδιά. Επανάφεραν στην ουσία τα ζωτικά όργανα αλλά όχι τον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος είχε υποστεί βλάβη, ποτέ δεν επικοινώνησε με το περιβάλλον» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Όλα όσα είπε ο Χρήστος Κολοβός

Ο Χρήστος Κολοβός μίλησε στο youweekly.gr φανερά συντετριμμένος από τον άδικο χαμό της φίλης του και δήλωσε για αυτήν: «Η Λιάνα ήταν η Ελληνίδα Τζολί. Μόλις 42 χρονών... Πολύ κρίμα για μια τόσο δραστήρια γυναίκα. Όποιος την έβλεπε μπροστά του την περνούσε για την Αντζελίνα Τζολί –τόσο πολύ έμοιαζαν- και ήθελε να της πάρει αυτόγραφο. Συνεργαστήκαμε κάποια στιγμή αλλά μετά εκείνη έφυγε και έλειψε για αρκετό διάστημα στο εξωτερικό. Τελευταία είχε στην ιδιοκτησία της ένα μεγάλο κέντρο ομορφιάς στο Καλαμάκι.

Ήταν μια πανέμορφη κοπέλα και πολύ δυναμική, με πολύ δυνατό μυαλό, κάναμε πολύ παρέα στο παρελθόν. Δεν της άρεσαν καθόλου οι κοσμικές εμφανίσεις και ήταν γενικά χαμηλών τόνων. Δεν την ενδιέφεραν καθόλου αυτά. Ξέρω ότι πάλευε μόνη της, χωρίς να έχει από πουθενά καμία βοήθεια και ότι είχε κάποια προβλήματα με την οικογένειά της. Εγώ ενημερώθηκα μέσω ενός γνωστού ότι έπεσε σε κώμα και ότι έφυγε ξαφνικά! Είναι τόσο άδικο να φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι τελευταία», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Λιάνα-Εύα Αμούτζα