Μαρίνα Πατούλη: «Ο γιος μου υπηρετεί το στρατιωτικό του οπότε η έλλειψή του...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση με το παιδί της

«Έχω υποστεί χλευασμό και σεξισμό...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: «Ο γιος μου υπηρετεί το στρατιωτικό του οπότε η έλλειψή του...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση με το παιδί της

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, η οποία προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 30/12. Σε αυτή η ίδια μίλησε για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον γιο της (δείτε τον εδώ φαντάρο με κοντά μαλλιά), ενώ απάντησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως γυναίκα στον χώρο της πολιτικής.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο ζήτημα της τενκοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, κάτι που συζητιέται πολύ έντονα στα τηλεοπτικά πάνελ τελευταία εξαιτίας του νομοσχεδίου που προτάθηκε για τον γάμο από πρόσωπα του ίδιου φύλου. Τέλος, έκανε μία αναφορά και στην επιλογή της να δείξει τα χρυσά αντικείμενα που κρατά μέσα στο σπίτι της (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

«Είναι ξεχωριστές για εμένα. Θα ξεκινήσω από το θέμα της οικογένειας. Ο γιος μου υπηρετεί το στρατιωτικό του οπότε η έλλειψή του είναι σημαντική. Ετοιμάζω την κούτα με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, θα πάω στην Κύπρο. Δεν ξέρω αν θα τον δω μέσα, αλλά θα πάω να ανταλλάξουμε ευχές και αυτό είναι πολύ συγκινητικό», είπε αρχικά.

Για τα σχόλια που έχει δεχθεί ως πολιτικός πια, επισήμανε: «Ο χώρος της πολιτικής είναι δύσκολος και έχω υποστεί χλευασμό και σεξισμό. Στο θέμα της εμφάνισής μου, σίγουρα μπορεί να ξενίζει κάποιους, αυτούς που μένουν στη επιφάνεια. Τελικά, αυτή είναι η πρόκληση, να μπορέσουμε να πείσουμε μέσα από τον λόγο και τα έργα που θα κάνουμε και που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

Για το "φαινόμενο Κασσελάκη" δήλωσε έπειτα: «Σε μία συντηρητική ελληνική κοινωνία όλη αυτή η προβολή της εικόνας του Κασσελάκη και όλης αυτής της νοοτροπίας, είναι κάτι ξένο σε εμάς. Δεν πρέπει να έχουμε στερεότυπα και να αφήνουμε μακριά τις προκαταλήψεις και τον ρατσισμό».

«Τα θέμα της υιοθεσίας γενικότερα είναι πολύ λεπτό, και όχι μόνο στα ομόφυλα ζευγάρια. Με προβληματίζει, τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών να μην αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην ενσωμάτωση τους στο σχολικό περιβάλλον», συμπλήρωσε για το φλέγον θέμα των ημερών.

Και για το σπίτι της με τα χρυσά αντικείμενα σχολίασε: «Δεν μετάνιωσα που έδειξα τα χρυσά στο σπίτι μου, μου δίδαξε πάρα πολλά, είδα ανθρώπους 2 ταχυτήτων ακόμα και στο σχολείο. Όταν πήγα στο σχολείο, την επόμενη μέρα, οι μαθητές μου μου έλεγαν, "κυρία γιατί σας χλεύασαν;". Εξήγησα στα παιδιά τι σημαίνει σάτιρα, τα όριά της, και αυτά είναι να μη θίγει οικογενειακά πρόσωπα».