Χριστίνα Μπόμπα: Προετοιμαζόταν γι' αυτό το ταξίδι τρεις μέρες - Εξουθενωμένες οι δίδυμες στο αεροπλάνο

Η φωτογραφία που τράβηξε ο Τανιμανίδης όσο οι τρεις τους κοιμόντουσαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα περάσει την πρωτοχρονιά με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, και τις κόρες τους εκτός Ελλάδας, εξηγώντας πως οι προετοιμασίες που είχαν να κάνουν ήταν πολλές.

Το ταξίδι αυτό πραγματοποιήθηκε και το Σάββατο 30/12 βρέθηκαν στον προορισμό τους, τον οποίο δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα, ωστόσο η κούρασή τους ήταν τεράστια και αυτό αποδεικνύεται από τη μοναδική φωτογραφία που έχει στη συλλογή της ίδια τις τελευταίες ώρες.

Δείτε επίσης: «Είναι το πιο ακριβό, που έχω πάρει στη ζωή μου» - Το υπέρογκο ποσό που έδωσαν Τανιμανίδης & Μπόμπα σε ταξί στο ταξίδι τους στη Βενετία

Το δύσκολο ταξίδι της οικογένειας Μπόμπα Τανιμανίδη για την πρωτοχρονιά

Σε αυτή φαίνεται εκείνη μαζί με τις δίδυμες να κοιμούνται στα καθίσματα του αεροπλάνου. «Σήμερα κάναμε ένα μακρύ ταξίδι, το πρώτο τους εκτός Ελλάδος, οπότε είχαμε τρεις μέρες ετοιμασίες και κάποια κούραση! Αλλά μόλις φτάσαμε και αυτή ήταν η μόνη φωτο που βγάλαμε...», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Χριστίνα Μπόμπα κόρες ταξίδι

Τι συμβαίνει στο σπίτι τους στην Αθήνα

Το δημοφιλές ζευγάρι της ελληνικής showbiz, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, έχουν αποφασίσει από το καλοκαίρι να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα και για αυτό το λόγο είχαν μετακομίσει προσωρινά στην Αντίπαρο. Ωστόσο, οι εργασίες για το σπίτι τους, ακόμη και σήμερα, Τρίτη 21 Νοεμβρίου, δεν έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να κατοικίσουν άμεσα σε αυτό. Το γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη Influencer μέσα από ένα story με τη μορφή βίντεο.

Αν και τον τελευταίο καιρό, η ίδια δεν είναι και πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με καθημερινή παρουσία σε αυτά (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα για το γεγονός), αποφάσισε να δείξει σε τι φάση είναι αυτή τη στιγμή η οικεία, που πρόκειται να στεγάσει την οικογένειά της. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός είναι και ένα από τα αίτια, που την αναγκάζουν να περνάει περισσότερο χρόνο μακριά από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο βίντεο που δημοσίευσε, έκανε και μία σημαντική αποκάλυψη, αφού ανέφερε, ότι «Είμαστε στην τελική ευθεία!», ενώ παράλληλα εκείνη φαίνεται στο πλάνο να επιλέγει τα τζάμια που θα διακοσμίσουν το σπίτι τους.