Χριστίνα Κοντοβά: Θα αλλάξει χρόνο με την Ada στο Μπαλί - Σε μαγευτικά, καταπράσινα σημεία με φοίνικες και κρεμαστές κούνιες

Μοναδικές φωτογραφίες με την κόρη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ckontova - Instagram
ckontova - Instagram

Η Χριστίνα Κοντοβά αγαπάει πολύ τα ταξίδια κάτι στο οποίο έχει μυήσει και τη μοναχοκόρη της, Αda με την οποία κάνουν την μια απόδραση μετά την άλλη, όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα της σχεδιάστριας μόδας (δείτε εδώ το πατρικό της σπίτι).

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Χριστίνα Κοντοβά μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες από το νέο ταξίδι της με την κόρη της στο Μπαλί. Μαμά και κόρη λοιπόν αποφάσισαν να αλλάξουν χρόνο σε απόλυτα εξωτικά προορισμό.

Το παρακάτω φωτογραφικό υλικό μας μεταφέρει σε ένα καλοκαίρινο mood βλέποντας την Χριστίνα Κοντομβά να ποζάρει χαλαρή και αέριμνη με τα μαγιό και τα συγκλονιστικά, αέρινα φορέματα της συλλογής ρούχων, που υπογράφει η ίδια.

Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της στο Μπαλί

Η συγκινητική εξομολόγηση της Κοντοβά για την υιοθεσία της κόρης της

Για την υιοθεσία της κόρης της, Ada και το σημάδι που της έστειλε ο Θεός για να προχωρήσει στη διαδικασία εξομολογήθηκε η Χριστίνα Κοντοβά, το podcast The Speakers και στον Απόστολο Κουμαρινό. Η γνωστή σχεδιάστρια εξιστορεί το πως πήρε την απόφαση να μπει στη διαδικασία της υιοθεσίας.

«Ακόμα συγκινούμαι, όταν μιλάω για την υιοθεσία της Ada. Μου είναι δύσκολο το να θυμάμαι και το πίσω. Στο τελευταίο ταξίδι στην Αιθιοπία ήμουν με μία φίλη μου και της είπα ότι την επόμενη φορά θα γυρίσω για να υιοθετήσω παιδί. Ήταν πολύ έντονο στο μυαλό μου το θέμα της υιοθεσίας αλλά βασανιζόμουν μέσα μου. Στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο ανοιχτό το θέμα της υιοθεσίας. Και δεν είχα κανέναν στο περιβάλλον μου» είπε αρχικά.

«Βρέθηκα σε ένα μοναστήρι και ζήτησα σημάδι. Λίγες ημέρες μετά, γνώρισα μία γυναίκα που είχε υιοθετήσει ένα παιδί από την Αιθιοπία. Έκατσα, την άκουσα, αλλά είχα ακόμα την απόστασή μου. Λίγες ημέρες, με κάλεσε η Ευγενία Σαμαρά να δω ένα θεατρικό έργο, το «Μαμά», και η πρώτη ατάκα που λέει είναι «μαμά, θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί». Εκεί έβαλα τα κλάματα. Την επόμενη ημέρα, πήρα τη γυναίκα που είχε υιοθετήσει το παιδί από την Αιθιοπία για να μου εξηγήσει τη διαδικασία», πρόεσθεσε η σχεδιάστρια.

Δείτε επίσης: Με κοτσιδάκια στα μαλλιά και την ροζ τσάντα της στους ώμους - Συγκινημένη η Χριστίνα Κοντοβά για την επιστροφή της Ada στο σχολείο

Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για τον λόγο που μοιράστηκε δημόσια ότι υιοθέτησε ένα κορίτσι. «Αποφάσισα να το κοινοποιήσω πρώτα από όλα γιατί έλειψα πολύ καιρό. Έλειψα 13 μήνες στην Ουγκάντα. Δε θα μου άρεσε να μπω στην Ελλάδα ξαφνικά με ένα παιδί. Όταν ο κόσμος δε ξέρει, μπορεί να περνούν από το μυαλό του διάφορα. Όταν άρχισα να έχω συναισθήματα για το παιδί μετά το πρώτο δίμηνο, δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα αφήσω το παιδί. Μετά έκατσα 6 μήνες σερί. Μου έλεγε η δικηγόρος μου ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία με τα χαρτιά και να γυρίσω πίσω, γιατί έβαλα σε κίνδυνο και την επιχείρησή μου, κι εγώ επέμενα ότι το παιδί δεν θα το ξαναφήσω».