Χωμένο στα βουνά με τεράσιο κήπο και μποστάνι - Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Κοντοβά από το πατρικό της σπίτι με την Άντα

Είναι ονειρικό και μέσα στο πράσινο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωμένο στα βουνά με τεράσιο κήπο και μποστάνι - Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Κοντοβά από το πατρικό της σπίτι με την Άντα

Η Χριστίνα Κοντοβά από την ημέρα που υιοθέτησε την μικρή Άντα ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό της κορούλας της. Μαζί περνούν πολύ χρόνο και τους αρέσουν οι εξορμήσεις και τα ταξίδια. Με αφορμή λοιπόν το τριήμερο της 28ης, ταξίδεψαν στην Πετρώνα Αιτωλοακαρνανίας όπου είναι το πατρικό της σπίτι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από τις στιγμές που περνάνε εκεί, δείχνοντας παράλληλα τον πανέμορφο κήπο που έχει φτιάξει στο σπίτι ο πατέρας της.

Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι της Χριστίνας Κοντοβά

Όπως διακρίναμε, το πατρικό της είναι χωμένο στα βουνά και το πράσινο, ενώ ο κήπος του σπιτιού είναι μεγάλος και πανέμορφος, αφού ο πατέρας της έχει φυτέψει διάφορα λουλούδια, ενώ το μποστάνι του έχει από όλα τα καλούδια.

Μάλιστα στην κηπουρική βοήθησαν τόσο η Χριστίνα Κοντοβά όσο και η μικρή Άντα!

Να σημειώσουμε πως παρόλο που έχει χωρίσει από τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη, έχουν πολύ καλές σχέσεις μιας και ο ίδιος έχει τεράστια αδυναμία στην Άντα. Δείτε φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο με την μικρή.

Η συγκινητική εξομολόγηση για την υιοθεσία της κόρης της

«Ακόμα συγκινούμαι, όταν μιλάω για την υιοθεσία της Ada. Μου είναι δύσκολο το να θυμάμαι και το πίσω. Στο τελευταίο ταξίδι στην Αιθιοπία ήμουν με μία φίλη μου και της είπα ότι την επόμενη φορά θα γυρίσω για να υιοθετήσω παιδί. Ήταν πολύ έντονο στο μυαλό μου το θέμα της υιοθεσίας αλλά βασανιζόμουν μέσα μου. Στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο ανοιχτό το θέμα της υιοθεσίας. Και δεν είχα κανέναν στο περιβάλλον μου» είπε αρχικά.

«Βρέθηκα σε ένα μοναστήρι και ζήτησα σημάδι. Λίγες ημέρες μετά, γνώρισα μία γυναίκα που είχε υιοθετήσει ένα παιδί από την Αιθιοπία. Έκατσα, την άκουσα, αλλά είχα ακόμα την απόστασή μου. Λίγες ημέρες, με κάλεσε η Ευγενία Σαμαρά να δω ένα θεατρικό έργο, το «Μαμά», και η πρώτη ατάκα που λέει είναι «μαμά, θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί». Εκεί έβαλα τα κλάματα. Την επόμενη ημέρα, πήρα τη γυναίκα που είχε υιοθετήσει το παιδί από την Αιθιοπία για να μου εξηγήσει τη διαδικασία» πρόσθεσε η σχεδιάστρια.

Δείτε επίσης: Με κοτσιδάκια στα μαλλιά και την ροζ τσάντα της στους ώμους - Συγκινημένη η Χριστίνα Κοντοβά για την επιστροφή της Ada στο σχολείο

Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για τον λόγο που μοιράστηκε δημόσια ότι υιοθέτησε ένα κορίτσι. «Αποφάσισα να το κοινοποιήσω πρώτα από όλα γιατί έλειψα πολύ καιρό. Έλειψα 13 μήνες στην Ουγκάντα. Δε θα μου άρεσε να μπω στην Ελλάδα ξαφνικά με ένα παιδί. Όταν ο κόσμος δε ξέρει, μπορεί να περνούν από το μυαλό του διάφορα. Όταν άρχισα να έχω συναισθήματα για το παιδί μετά το πρώτο δίμηνο, δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα αφήσω το παιδί. Μετά έκατσα 6 μήνες σερί. Μου έλεγε η δικηγόρος μου ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία με τα χαρτιά και να γυρίσω πίσω, γιατί έβαλα σε κίνδυνο και την επιχείρησή μου, κι εγώ επέμενα ότι το παιδί δεν θα το ξαναφήσω» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: