Αφροδίτη Γραμμέλη: «Αντίο λεβέντη μου και ήρωά μου» - Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της την ημέρα των γενεθλίων της

Βαρύ πένθος στην οικογένειά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πενθεί, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ την σπαρακτική της ανάρτηση), ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή την ημέρα των γενεθλίων της, και μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά.

Το πρωί της Κυριακής 31/12, λοιπόν, η δημοσιογράφος θέλησε να αποχαιρετήσει τον άντρα που τη μεγάλωσε και την μεγάλη αδυναμία της, προχωρώντας σε μία ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, δημοσιεύοντας παλιές του φωτογραφίες, συνοδεύοντάς τες με ένα τρυφερό κείμενο.

Η νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον θάνατο του πατέρα της

«Αντίο μπαμπάκα μου, αντίο λεβέντη μου και ήρωά μου, ψυχή και καρδιά τετραπέρατη. Αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως άλλαξε και την εικόνα προφίλ της και έβαλε ένα μαύρο φόντο αντί για κάποια φωτογραφία της.

Δείτε επίσης: Πρωινό μας: Σε κατάσταση πανικού η Σκορδά - Λιποθύμησε στο πλατό της εκπομπής η Αφροδίτη Γραμμέλη (Βίντεο)

Αφροδίτη Γραμμέλη μπαμπάς

Λίγα λόγια για τη δημοσιογράφο

Η Αφροδίτη Γραμμέλη γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1972. Είναι 50 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Μεγάλωσε και μένει στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Υπήρξε παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαϊμάκη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, Μιχάλη Μάριο.

«Οι γονείς μου, Αγγελική και Ηλίας, είναι οι άνθρωποι που με στήριξαν και με στηρίζουν. Ο αδελφός μου Στράτος είναι το άλλο μου μισό ενώ ο θησαυρός επί γης για μένα ακούει στο όνομα Μιχάλης Μάριος: είναι ο γιος μου, που ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2006. Με τον πρώην σύζυγό μου, Κώστα Βαϊμάκη έχουμε εξαιρετική σχέση και μάλλον καλύτερη από αυτή που είχαμε παντρεμένοι” λέει ενώ αποκαλύπτει την ιδιαίτερη σημασία που έχει το δεύτερο όνομα του γιου της», έχει δηλώσει στο Τηλέραμα.