Κατερίνα Καραβάτου: Απόδραση στο μαγευτικό Λονδίνο με τα παιδιά της - Έχουν ''οργώσει'' τους δρόμους της πόλης

Οι μοναδικές φωτογραφίες τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τα δύο της παιδιά βρέθηκε λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος στο Λονδίνο με την αγαπημένη παρουσιάστρια να δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από την νέα τους αυτή απόδραση.

Μαμά και παιδιά έχουν οργώσει τους δρόμους της πόλης, με τις επισκέψεις τους σε όμορφα σημεία του Λονδίνου να μην σταματάνε. Να θυμίσουμε εδώ, πως η παρουσιάστρια πρώτα απέκτησε την κόρη της, Αέλια και στη συνέχεια τον γιο της, Αρίωνα (δείτε τους εδώ).

Το πιεσμένο πρόγραμμα της παρουσιάστριας, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα συνεχή γυρίσματα δεν της επιτρέπουν να κάνει όλα όσα θα ήθελε σε καθημερινό επίπεδο με τα παιδιά της, σε κάθε περίπτωση όμως η περίοδος των γιορτών είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.

Η απόδραση της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδιά της στο Λονδίνο

«Ταξιδεύει κανείς για να αλλάξει, όχι μέρος, αλλά ιδέες.
Hippolyte Taine
Γάλλος κριτικός και ιστορικός», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η εξομολόγηση της για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό

«Έχω αισθανθεί πάρα πολύ μεγάλη μοναξιά. Επί της ουσίας η ενηλικίωση ενός ανθρώπου ξεκινά όταν χάνει τη μητέρα του. Ακόμη και καλή σχέση να μην έχεις εκεί είναι το σημείο της ενηλικίωσης. Εγώ εκεί το αισθάνθηκα γιατί είμαι όντως μόνη. Το ότι δεν υπάρχουν οι γονείς μου και πρέπει να φροντίζω μόνη μου τον εαυτό μου και δεν υπάρχει αυτό το αποκούμπι, με τάραξε πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευτυχής για τα παιδιά μου και ευγνώμων για αυτό», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα είναι ότι θα ήθελα να προετοιμάσω τα παιδιά μου να γίνουν πιο δυνατά από μένα. Προσπαθώ να τους μάθω να είναι δυνατά, ανεξάρτητα και να μπορούν να παλέψουν για όλα χωρίς να έχουν κανέναν ανάγκη... Θέλω να είναι έτσι, κι ας απομακρυνθούν από μένα, κι ας συγκρουστούν μαζί μου. Δεν έχω την ανάγκη να κρέμονται από μένα», συμπλήρωσε.

Η προσωπική της ζωή

Σχετικά με την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο της με τον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις (δείτε εδώ τις δηλώσεις του σχετικά), είπε:

«Θα απαντούσα σε ένα υποθετικό σενάριο εάν υπήρχε κάτι πάρα πολύ σοβαρό, το οποίο πρώτα θα το γνώριζαν τα παιδιά μου και ύστερα θα έκανα κάποια δημόσια δήλωση. Η κόρη μου είναι 12 και κάτι, ο γιος μου είναι 7μιση. Στην Αέλια οι συμμαθητές της λένε διάφορα πράγματα που διαβάζουν για τη μητέρα της στο ίντερνετ. Θέλω να είμαι προσεκτική», είπε η Κατερίνα Καραβάτου πριν από λίγες ημέρες στο The 2night show.