Παύλος Γλύξμπουργκ: Έφτασε στην Ελλάδα με καράβι από την Ιταλία - Οι φωτογραφίες με το τζιν παντελόνι του και το γιλέκο στο πλοίο

Έκλεινε το μάτι στην κάμερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ πριν από μερικές εβδομάδες πραγματοποίησε μία χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο (δείτε εδώ τι συνέβη) η οποία δεν του επέτρεπε να ταξιδέψει για κάποιο διάστημα. Φαίνεται, όμως, πως πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος και έτσι ξεκίνησε για την Ελλάδα από την Ιταλία με καράβι για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς στα πάτρια εδάφη με την οικογένειά του.

Δημοσίευσε, μάλιστα, φωτογραφίες από το ταξίδι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφού έφτασε πρώτα στην Πάτρα, και ευχαρίστησε το πλήρωμα για την εξυπηρέτησή του και για την ασφαλή και γρήγορη διαδρομή. Ευχήθηκε, φυσικά, και στους ακόλουθούς του για το νέο έτος.

Φωτογραφίες από το ταξίδι του Παύλου από την Ιταλία στην Ελλάδα με πλοίο για τις γιορτές

«Ευχαριστώ τον Πλοίαρχο και το πλήρωμα του πλοίου super fast 1 για το όμορφο και ασφαλές ταξίδι από το Bari για Πάτρα. Εύχομαι καλή χρονιά και καλά ταξίδια σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πόσο κοστίζουν τα σπίτια που αναζητούν στην Αθήναμε τη Μαρί Σαντάλ

Μέρες μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχε αρχίσει να συζητιέται έντονα το μέλλον του πρωτότοκου γιου του, Παύλου Γλύξμπουργκ, και της οικογένειας που έχει δημιουργήσει με την Μαρί Σαντάλ, σχετικά με το πού θα μείνουν, εάν θα συνεχίσουν να μένουν στο εξωτερικό ή εάν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Προς το παρόν, το ζευγάρι πηγαινοέρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ωστόσο σε κάθε επίστεψή τους φαίνεται πως αναζητούν το ιδανικό σπίτι για τη διαμονή τους στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Ευχάριστα νέα για τον μικρό γιο του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέα - Τι συνέβη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Live News, βρίσκονται σε συζητήσεις με διάφορα μεσιτικά γραφεία, με τις κατοικίες που έχουν δει να βρίσκονται στην οδό Θρασύλου, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου αλλά και στην Ηρώδου, με το τετραγωνικό μέτρο να ξεπερνά τις 15.000 ευρώ. Η ασφάλεια, οι γείτονες της περιοχής, όπως και η αισθητική, είναι κάποια από τα βασικά τους κριτήρια.

Διαβάστε επίσης: Με μια ανάρτηση της έσπειρε τον πανικό - Το σφάλμα της Μαρίας Ολυμπίας στο instagram