Αγγελική Ηλιάδη: «Αφαίρεσα έναν όγκο! Το ανακαλύψαμε όταν έμεινα έγκυος...» - Η άγνωστη μάχη που έδωσε για την υγεία της

«Είχα πάρα πολλές αιμορραγίες...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: «Αφαίρεσα έναν όγκο! Το ανακαλύψαμε όταν έμεινα έγκυος...» - Η άγνωστη μάχη που έδωσε για την υγεία της

Η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι της Κυριακής 31/12 και συζήτησε με την Μαρία Μπακοδήμου για διάφορες πτυχές της ζωής της. Από την καριέρα της έφτασε στην γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ (δείτε εδώ ποια είναι η κατάστασή της) και κατέληξε να μιλά για την περιπέτεια της υγείας της.

Η τραγουδίστρια, συγκεκριμένα, εξήγησε, πως όταν έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της, έμαθε πως είχε έναν όγκο, τον οποίο δεν αφαίρεσε αμέσως και στάθηκε πολύ τυχερή, διότι το πρόλαβε λίγο πριν αυτός αλλάξει μορφή. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό...

Η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για το πρόβλημα της υγείας της

«Όταν γέννησα, μπήκα στο νοσοκομείο γιατί έπαθα κολικό νεφρού και ήταν αγχωτικό, αλλά όλα πήγαν καλά. Αφαίρεσα έναν όγκο αργότερα. Αυτό παρουσιάστηκε και το ανακαλύψαμε με τη γυναικολόγο μου όταν έμεινα έγκυος στον μικρό και σιγά σιγά μεγάλωνε. Ήταν μικρό τότε, δεν θα επηρέαζε την εγκυμοσύνη, το άφησα πολλά χρόνια λόγω της δουλειάς και κάποια στιγμή άρχισα να έχω σοβαρά προβλήματα. Επίσης, φοβόμουν να το κάνω γιατί φοβόμουν για το αποτέλεσμα. Να το πω ότι είναι μεγάλο λάθος. Ήταν κάτι το οποίο το πρόλαβα στο τσακ. Πριν αλλάξει και γίνει κακοήθης ο όγκος. Είχα πάρα πολλά προβλήματα γιατί είχα πάρα πολλές αιμορραγίες. Σε σημείο που δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά μου. Αδυναμία. Για αυτό λέω ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Δεν πρέπει να αφήνουμε πράγματα και πρέπει συνεχώς να τσεκάρουμε αν είναι όλα καλά»

Οι αποκαλύψεις της για τη σχέση της με τον Γκέντσογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατες δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day, που προβλήθηκαν την Πέμπτη 14/12 αναφέρθηκε στις φήμες για ερωτικές επαφές στο I am celebrity get me out here αλλά και στον Σάββα Γκέντσογλου.

Να θυμίσουμε εδώ πως η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής υπήρξαν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και μάλιστα έφεραν μαζί στον κόσμο ένα παιδί, τον μικρό Βασίλη, ο οποίος μεγαλώνει στην Αθήνα με τη μαμά και τον αδερφό του.

Σήμερα μετά τον χωρισμό του Γκέντσογλου από την πρώην σύντροφό του (δείτε εδώ τι συνέβη) οι σχέσεις του με την Αγγελική Ηλιάδη είναι άψογες με το πρώην ζευγάρι να μένει μαζί - στο ίδιο σπίτι στην Αθήνα - όταν ο Σάββας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη.

«Θέλω να πάει στο survivor ο Σάββας Γκέντσογλου ξέρω ότι του αρέσει πάρα πολύ, όταν έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί, μένει στο σπίτι μας. Περνάμε χρόνο με τα παιδιά, περνάμε χρόνο μαζί, είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Έχουμε φτιάξει μια πολύ όμορφή σχέση και μετά τον χωρισμό μας, μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο όμορφη τώρα και εννοείται ότι απολαμβάνουμε το χρόνο, που περνάμε μαζί!», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.