Πηγή Δεβετζή: "Έτριξαν" τα πατώματα του ΣΚΑΙ με το αισθησιακό της τσιφτετέλι - "Βροχή" τα χειροκροτήματα με τον "καυτό" χορός της

Χαμός στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή Δεβετζή:

Η Πηγή Δεβετζή έκλεψε τις εντυπώσεις το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, καθώς στο ρεβεγιόν που πραγματοποιήθηκε στο ΣΚΑΙ με οικοδεσπότη τον Χρήστο Φερεντίνο, η ίδια σηκώθηκε από την θέση της και χόρεψε ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Την ώρα που ο Δημήτρης Μπάσης, συγκεκριμένα, ερμήνευε το τραγούδι "Πότε Βούδας Πότε Κούδας", έπιασε τον Νικόλα Βαφειάδη και βρέθηκαν στην πίστα, με εκείνον να την συνοδεύει στον χορό της. Ήταν, μάλιστα, εντυπωσιακά ντυμένη, με ένα λευκό σετ φούστα - μπλούζα με πούπουλα.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Πηγή Δεβετζή μετά την κατακραυγή - «Όποιος θέλει να με βρίσει θα του απαντήσω κατάλληλα»

Το "καυτό" τσιφτετέλι της Πηγής Δεβετζή στο ρεβεγιόν του ΣΚΑΙ

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τον... γάμο

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark που παίζει μέσα από τη συχνότητα του OPEN, βρέθηκε η Πηγή Δεβετζή. Η αθλήτρια με τις μεγάλες επιτυχίες, μίλησε για την προσωπική της ζωή σε μια συνέντευξη από καρδιάς. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια της να κάνει οικογένεια, αλλά και στον θάνατο του πατέρα της.

Να σημειωθεί πως η Πηγή, έχει μιλήσει και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, αποκαλύπτοντας το μήνυμα που του έστειλε και την απάντηση που της έδωσε - δείτε εδώ.

«Πήγα να δοκιμάσω κάποια στιγμή τον γάμο και την οικογένεια απέτυχα, ήταν ένα λάθος που έκανα για μένα η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου. Το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει είναι αυτή η επιλογή. Θα το ακύρωνα», εξομολογήθηκε η Πηγή Δεβετζή.

Δεν δίστασε επίσης να μιλήσει για το θάνατο του πατέρα της: «Επειδή το έχω ζήσει με τον πατέρα μου που τον έχασα και είχε στενοχώριες μέσα του και του βγήκαν αυτά που του βγήκαν να είναι καλά εκεί που είναι μετά από αυτό το γεγονός άλλαξε όλη μου η ζωή. 11 χρόνια πριν ήταν σαν να είναι χτες. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι, ήθελε να είμαι αθλήτρια αλλά και να διαβάζω. Έζησε ευτυχώς τις χαρές μου και το διαλαλούσε παντού. Ήταν πιο διαχυτικός, η μαμά μου είναι πιο μαζεμένη, τη λέω Αγία Ελένη γιατί έχει πολλή υπομονή».