Ξέσπασε η Πηγή Δεβετζή μετά την κατακραυγή - «Όποιος θέλει να με βρίσει θα του απαντήσω κατάλληλα»

H απάντηση της στο twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Πηγή Δεβετζή μετά την κατακραυγή - «Όποιος θέλει να με βρίσει θα του απαντήσω κατάλληλα»

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Πηγή Δεβετζή μετά την αποχώρηση της από το J2US που ήταν ζευγάρι με τον Θάνο Πετρέλη. Η χρυσή ολυμπιονίκης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τον χαμό που προκάλεσε η δήλωση της σχετικά με το twitter.

«Μία φορά μπήκα στη διαδικασία… Το twitter για μένα είναι κάποιοι αργόσχολοι που κάθονται όλοι μέρα και βρίζουν όλους μας! Δε θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι λένε. Μία φορά μπήκα στη διαδικασία να διαβάσω τα σχόλια και απλά γελούσα. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι τόσο υψηλό και top που δε μπορεί να το φτάσει στο μικρό του δαχτυλάκι. Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας για να καταφέρεις να φτάσεις στην υψηλότερη κορυφή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και όλοι οι χρήστες έσπευσαν να της απαντήσουν με άσχημο τρόπο.

Η απάντηση της Δεβετζή για το twiiter

Όταν λοιπόν οι κάμερες την συνάντησαν στην δημόσια εμφάνιση της, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με αυτό που είχε πει.

«Εγώ έκανα αυτή τη δήλωση για συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν όνομα και επίθετο, Δεν μου άρεσε που με σχολίασαν αρνητικά και άνθρωποι της τηλεόρασης. Και αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι χρησιμοποίησαν τον τίτλο μου ότι “κάποτε μας έκανες περήφανους”. Είναι όμορφο, για κάποιους ανθρώπους που προσφέραμε σε αυτή τη χώρα; Όταν δεν είχαμε social media, δεν ήμασταν άνθρωποι;» είπε.

«Όποιος θέλει να με βρίσει ή να γράψει κάτι καλό για εμένα, να γράψει το όνομά του και θα του απαντήσω κατάλληλα» κατέληξε.

"Είναι ερωτευμένη" - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Κοκλώνης για την Πηγή Δεβετζή

Το αγαπημένο κομμάτι του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου» ερμήνευσαν στο αποψινό live του J2US η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης.

Μπορεί να μην εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τις φωνητικές της χορδές, ωστόσο οι κριτές έπαθαν πλάκα με τους κοιλιακούς της, μιας και πριν βγει έκανε γυμναστική για να «τσιτώσει» τους μύες της, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής πρόδωσε πως είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, με την αθλήτρια να γελά αμήχανα και να απαντά: «Μην ακούτε τι λέει ο Νίκος» ενώ στο αποψινό live επέστρεψε και η Κατερίνα Στικούδη!