Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους - Αυτή είναι η νονά του

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Φουρέιρα μέσα στο 2023, στις αρχές του ουσιαστικά, ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο όνειρό της, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να γίνει μητέρα και να αποκτήσει το δικό της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Συγκινείται κάθε φορά που μιλάει για τον μπέμπη της, καθώς της έχει αλλάξει τη ζωή και παρά την κούραση, μόνο ευτυχία αισθάνεται.

Και ενώ, λοιπόν, το μωρό της κοντεύει να γίνει ενός έτους, η ίδια, μαζί με τον σύντροφό της, έχουν αρχίσει να σκέφτονται και να σχεδιάζουν την βάφτιση του. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, μάλιστα, προσπαθούν να διαμορφώσουν τα προγράμματά τους ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση του γιου της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία και ποιος είναι ο νονός

Δυο είναι οι περίοδοι μέσα στο νέο έτος που είναι επικρατέστερες για το μυστήριο. Η άνοιξη, διότι αργότερα ξεκινάει η μεγάλη περιοδεία της τραγουδίστριας, και το τέλος του καλοκαιριού καθώς τότε τελειώνει η περιοδεία και θα έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Τίποτα, όμως, δεν έχει κλείσει ακόμα.

Εμείς στο youweekly.gr γνωρίζουμε μάλιστα το που θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νονά του γιου της Ελένης Φουρέιρα και του ποδοσφαιριστή θα γίνει η καλή φίλη και συνεργάτιδα της πρώτης, PR manager της Panik Records, Λίας Παπαδοπούλου, η οποία είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Γιώργο Μπενιουδάκη.

Τι αναφέρει άλλο ρεπορτάζ

Βέβαια, όπως είχε αναφέρει στην εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, οι νονοί θα είναι οι δυο άντρες. Πρόκειται για τον Πέτρο Τσαπαρδώνη, αλλά και για το δεξί της χέρι και καλό της φίλο, Βασίλη Σιμσιρίκη. Θα φανεί, λοιπόν, στην πορεία...

Εάν θέλετε να μάθετε πάντως το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στον γιο του, σας το έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό.