Δέσποινα Βανδή: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της με την Μελίνα Νικολαϊδη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς - Οι ευχές για το νέο έτος

Τράβηξαν όλα τα βλέμματα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Υουweekly - Ιωάννα Βουτσή
Υουweekly - Ιωάννα Βουτσή

Τις ευχές της για το νέο έτος, 2024,μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε η Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τη νέα χρονιά

Μητέρα και κόρη λοιπόν, έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις λαμπερές τους εμφανίσεις το πρώτο βράδυ του 2024, κάτι το οποίο δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, αφού οι δυο τους, σε κάθε τους εμφάνιση "τράβουν" πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην πρόσφατη κοινή εμφάνιση που είχαν κάνει πριν από μερικές ημέρες, στο λαμπερό πάρτυ του συντρόφου της κόρης της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε μαζί με την Μελίνα Νικολαϊδη "κλέβοντας" όλα τα βλέμματα (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2024, πόζαρε για ακόμη μία φορά με την κόρη της για τα social media, και ευχήθηκε για το νέο έτος. "Καλή χρονια παιδιά!!! Υγεία αγάπη και αρμονία!!!" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Ο "καυτός" χορός της Μελίνας Νικολαΐδη δίπλα στη Δέσποινα Βανδή

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Τρίτης 12/12 πραγματοποιήθηκε το Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με…ρυθμό» του Ρυθμού 94,9 και μία από τις πιο λαμπερές καλεσμένες ήταν και η Δέσποινα Βανδή (η οποία ξέσπασε σε κλάματα πάνω στη σκηνή). Η ίδια, ωστόσο, δεν έφτασε μόνη της, αφού στο πλευρό της είχε την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η νεαρή επέστρεψε από το Λονδίνο όπου σπουδάζει για να θαυμάσει την μητέρα της, αλλά και για να σταθεί δίπλα στον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος σήμερα, Τετάρτη 13/12 έχει τα εγκαίνια του νέου του επιχειρηματικού project.

Ο φακός της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, λοιπόν, εντόπισε την 19χρονη να χορεύει μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο ένα "καυτό" τσιφτετέλι την ώρα που η μαμά της ερμήνευσε το κομμάτι της "Ανάβεις φωτιές". Όλοι δίπλα της παραμιλούσαν!