Λάουρα Νάργες: «Το 2023 ολοκληρώνεται με μία γροθιά στο στομάχι...» - Η σπάνια προσωπική της εξομολόγηση

Ο "δύσκολος" απολογισμός της χρονιάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Λάουρα Νάργες, όπως και πολλοί ακόμη διάσημοι της εγχώριας showbiz, έκανε τον απολογισμό τους για την χρονιά που πέρασε, και μάλιστα δημοσια, αναρτώντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο παρουσιάζει κάποιες από τις πιο δύσκολες, αλλά και τις πιο όμορφες στιγμές της.

Το βίντεο αυτό το συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο σχετικά με τις δοκιμασίες και τα εμπόδια που αντιμετώπισε, αφήνοντας παρόλα αυτά ένα αισιόδοξο μήνυμα για το 2024 και όσα αυτό θα φέρει στην ίδια και στην οικογένειά της.

Δείτε επίσης: «Δεν ήθελα να μη μοιραστώ αυτή τη στιγμή μας με εσάς...» - Σε πελάγη ευτυχίας με τον Σαντικάι και τον μικρό Αλέξανδρο στη Γερμανία

Ο απολογισμός της Λάουρας Νάργες για το 2023

«Oh man… what a year! Σίγουρα ήταν μία πρόκληση το 2023, δεν θα πω ψέματα… Και ολοκληρώνεται με μία γροθιά στο στομάχι, αλλά είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται στο δρόμο μας. Έγιναν επίσης (και επιτέλους) τα πρώτα βήματα για νέες αρχές που θα φανερωθούν το 2024 και ανυπομονώ. Εύχομαι να πήραμε όλοι μας τα μαθήματα που χρειάστηκε να πάρουμε – όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην επιστρέψουν ξανά οι προκλήσεις αυτές μέχρι να μάθουμε πια το άτιμο αυτό μάθημα – και να μπούμε στο νέο έτος με υγεία πάνω απ όλα, τα υπόλοιπα με πίστη, στρατηγική και αφοσίωση φτιάχνονται άλλωστε! Την οικογένεια σας (εξ αίματος και μη) και τα μάτια σας! Bye bye, 2023», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα φιλιά στο λαιμό, τα χάδια και οι αγκαλιές με τον Χρήστο Σαντικάι στα μπουζούκια

Πριν από λίγες ημέρες η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος πήρε μετά από κοινή τους απόφαση το όνομα, Αλέξανδρος (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο).

Το Σαββατοκύριακο, που μεσολάβησε από τα βαφτίσια λοιπόν το ζευγάρι έκανε και μία βραδινή έξοδο στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Romeo με τον φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει αποκλειστικά.

Full in love θα λέγαμε, πως είναι ο τραγουδιστής με τη ραδιοφωνική παραγωγό, καθώς όλο το βράδυ το πέρασαν αγκαλιά σε έναν καναπέ με χάδια, τα φιλιά και τρυφερά τετ α τετ να μην έχουν τέλος.

Νάργες - Σαντικάι

Νάργες - Σαντικάι - Μπουζούκια