Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Με επίσημη λευκή αμφίεση σε κόκκινο χαλί στο Ντουμπάι - Φωτογραφίες από την αλλαγή του χρόνου

Μαζί με τις δίδυμες κόρες τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χρίστινα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις δίδυμες κόρες τους αποφάσισαν να κάνουν ένα ιδιαίτερο ταξίδι για την αλλαγή του χρόνου και έτσι βρέθηκαν οι 4 τους στο Ντουμπάι (δείτε εδώ την εξουθένωση των μικρών στο αεροπλάνο).

Η όμορφη οικογένεια υποδέχτηκε με χαμόγελο και λάμψη το 2024 βγάζοντας μάλιστα και μια φωτογραφία - όλοι μαζί - δημοσιεύοντας την στο instagram. Όπως βλέπουμε η οικογένειά Τανιμανίδη - Μπόμπα είχε βάλει τα καλά της ποζάροντας σε ένα κόκκινο χαλί.

Οι μικρές Φιλίππα και Αριάνα με τα λευκά τους φορέματά τους κρατούσαν το χέρι των γονιών τους. Μάλιστα, όπως βλέπουμε η μία εκ των δύο κοριτσιών είχε κουραστεί και είχε βγάλει τα παπούτσια της περιφερόμενη ξιπόλυτη.

Το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στο Ντουμπάι με τις δύδιμες

«Καλή Χρονιά από την οικογένεια μας!
Γεμίστε το 2024 με περισσότερα από αυτά που σας κάνουν πραγματικά χαρούμενους…», έγραψαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τι συμβαίνει πίσω στο σπίτι τους στην Αθήνα

Το δημοφιλές ζευγάρι της ελληνικής showbiz, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης, έχουν αποφασίσει από το καλοκαίρι να κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα και για αυτό το λόγο είχαν μετακομίσει προσωρινά στην Αντίπαρο. Ωστόσο, οι εργασίες για το σπίτι τους δεν έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να κατοικίσουν άμεσα σε αυτό. Το γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη Influencer μέσα από ένα story με τη μορφή βίντεο.

Αν και τον τελευταίο καιρό, η ίδια δεν είναι και πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με καθημερινή παρουσία σε αυτά (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα για το γεγονός), αποφάσισε να δείξει σε τι φάση είναι αυτή τη στιγμή η οικεία, που πρόκειται να στεγάσει την οικογένειά της. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός είναι και ένα από τα αίτια, που την αναγκάζουν να περνάει περισσότερο χρόνο μακριά από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Μπόμπα έκανε και μία σημαντική αποκάλυψη, αφού ανέφερε, ότι «Είμαστε στην τελική ευθεία!», ενώ παράλληλα εκείνη φαίνεται στο πλάνο να επιλέγει τα τζάμια που θα διακοσμίσουν το σπίτι τους.