Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Με αποκαλυπτικό λεοπάρ φόρεμα & δαντέλα στο καμαρίνι του Μάστορα - Μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Η κοινή και full in love φωτογραφία τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αλλαγή του χρόνου βρήκε τον Χρήστο Μάστορα στο νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζεται με τον τραγουδιστή να έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του σύντροφο, Γαρυφαλλιά Καληφώνη (δείτε εδώ την ανάρτησή της λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος).

Το μοντέλο σεβόμενο τη δουλειά του αγαπημένου της, που δεν έχει γιορτές και αργίες βρεθηκε αυτή τη φορά όχι μόνο κάτω από την πίστα, που τον καμαρώνει πάρα πολύ συχνά, αλλά και στο καμαρίνι του.

Η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Μέσα από φωτογραφία, που δημοσίευσε η Καληφώνη στο instagram, πριν ανέβει ο τραγουδιστής στην πίστα - τους είδαμε να ποζάρουν μαζί - full in love και χαμογελαστοί. Δε θα μπορούσαμε εδώ να μην σχολιάσουμε το φόρεμα της Γαρυφαλλιάς, που έκλεψε όλα τα βλέμματα, όσο ο Μάστορας απολάμβανε το ποτό του.

Μάστορας - Kαληφώνη

Οι τρυφερές δηλώσεις της Καληφώνη για τον Μάστορα

«Δεν εστιάζω στα αρνητικά του στοιχεία καθόλου, ή για να το πω σωστά δεν μου έρχεται κανένα αρνητικό του στο μυαλό! Μάλλον είμαι πολύ ερωτευμένη! Τα θετικά του όμως, είναι τόσα πολλά... Είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, είναι απίστευτα δοτικός, έχει τρελό χιούμορ, που σημαίνει, ότι είναι εξαιρετικά ευφυής, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε χιούμορ και ευφυΐα πάνε μαζί», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο για τον σύντροφό της στην εκπομπή Γειά σου.

Δείτε επίσης: Η κομψή εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: