Άντζελα Δημητρίου: «Χτυπούσαν εμένα με τον τρόπο που μιλούσαν για...» - Η εξομολόγηση της για το bullying

«Στεναχωριόμουν πάρα πολύ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: «Χτυπούσαν εμένα με τον τρόπο που μιλούσαν για...» - Η εξομολόγηση της για το bullying

Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή για το 2024, του Στουντιο 4, βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου το μεσημέρι της Δευτέρας 1/1. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το bullying που έχει υποστεί στην πορεία και το ξεκίνημα της καριέρα της στο τραγούδι.

Ωστόσο νωρίτερα, στο ξεκίνημα της εκπομπής οι παρουσιαστές αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Μέσα σε όλα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εξομολογήθηκε την δική της ευχή που είχε κάνει πριν 20 χρόνια, την πρωτοχρονιά, και άφησε το πλατό "άφωνο" (δείτε εδώ τι είπε).

Η εξομολόγηση της Άντζελας Δημητρίου για το bullying

«Άμα θέλετε να μιλήσουμε για το bullying, μπορώ να πω ότι από την δεκαετία του ’70 που βγήκα στη δουλειά μέχρι και σήμερα έχω φάει πάρα πολύ bullying . "Πως μιλάς; Πως ντύνεσαι;" όμως" Πως τραγουδάς;" δεν το είπε ποτέ κανένας. Εγώ προσπαθούσα όμως να τους πω ότι η μόρφωση, παιδιά, δεν είναι το παν. Δηλαδή το να μπορείς να μιλάς ελεύθερα και ο άλλος να σε κρίνει, γιατί έβγαλα μόνο δημοτικό, δεν πιστεύω ότι αυτό αφορά τον κόσμο που σε ακούει να τραγουδάς» ανέφερε.

«Εσύ μπορεί να μιλάς ωραία αλλά να μην ξέρεις να τραγουδάς. Το ίδιο και εσύ. Στεναχωριόμουν. Στεναχωριόμουν πάρα πολύ. Bullying έκαναν και στο παιδί μου, όταν το έβγαλα στη δουλειά για να τραγουδήσει. Λέγανε τότε ΄"η Όλια που δεν έχει φωνή" και τούτο και εκείνο. Όλα αυτά όμως δεν ήταν για την κόρη μου, ήταν για μένα. Δηλαδή χτυπάγανε εμένα με τον τρόπο που μιλάγανε για την κόρη μου» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Γι’ αυτό και το παιδί μου σταμάτησε. Την έβαλα στη δουλειά μου, ξεκίνησε να μου κάνει μακιγιάζ, μετά να μου κάνει μαλλιά και τώρα το παιδί μου είναι μια χαρά. Έκανε και ένα ωραίο κοριτσάκι, μια κούκλα» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: