Νάσος Γαλακτερός & Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Σάλος με το δημόσιο σχόλιο για την κόρη τους - «Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά...»

Απαράδεκτο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Instagram / Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου βρέθηκε δίπλα στη μητέρα της την παραμονή της πρωτοχρονιάς όσο εκείνη παρουσίαζε την συναυλία, την οποία ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του έτους και η έναρξη του 2024 (δείτε εδώ το βίντεο). Η μικρή, μάλιστα, φωτογραφήθηκε και δίπλα στον νέο Δήμαρχο Αθηνών, Χάρη Δούκα, χαμογελαστή και περήφανη.

Τα σχόλια που ακολούθησαν για την τελετή ήταν πολλά, ωστόσο υπήρξε ένα το οποίο ξεχώρισε και όχι για τους σωστούς λόγους. Μία γυναίκα, η οποία δεν έκανε την έρευνά της, θεώρησε πως η νεαρή είναι προσφυγόπουλο και γέμισε οργή διότι θεώρησε πως αυτό ήταν ένας συμβολισμός και πως πλέον δεν θα υπάρχει χώρος για Έλληνες σε αυτές τις γιορτές...

Το απαράδεκτο σχόλιο στο twitter για την κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

«Το μήνυμα είναι σαφές. Η Αθήνα ανήκει στους λάθρο. Εσείς γηγενείς δεν θα τολμάτε πια να πατήσετε στις εκδηλώσεις που πληρώνετε με το αίμα σας. Όλα για τους λαθρομουσλιμιά γίνονται. Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά να ευχηθεί στο ακροατήριο Χαμάς καλή χρονιά. Ελληνόπουλο δεν υπήρχε, γιατί τα πάντα είναι συμβολισμός», έγραφε το μήνυμα.

Δείτε εδώ την απάντηση του Νάσου Γαλακτερού μετά την θύελλα αντιδράσεων.

Οργή για την κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας, ο γάμος και ο χωρισμός με την Ρούλα Κορομηλά

Ο Νάσος Γαλακτερός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αμύντα και γρήγορα επισημάνθηκε ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, με την οποία έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από τους φίλους της ομάδας. Ήταν φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδος το 1992. Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ το 1993 προκάλεσε διαμαρτυρίες από μερίδα των οπαδών.

Τη σεζόν 1993-1994 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και κατακτά το Κύπελλο Κόρατς μέσα στην Τεργέστη, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας. Το 1995 κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος και πάλι με τον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη χρονιά μετακομίζει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατακτά 2 πρωταθλήματα (1996, 1997), 1 κύπελλο (1997) αλλά και την Ευρωλίγκα το 1997. Αυτά, σε συνδυασμό με τα άλλα 2 τρόπαια που κατέκτησε την ίδια χρονιά τον έκαναν κάτοχο του τριπλ κράουν. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Άρη με τον οποίο και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1998. Πέραν τις επαγγελματικής του πορείας, όμως, στο παρελθόν απασχόλησε πολύ και με τα προσωπικά του...

Ο λόγος που χώρισε με την Ρούλα Κορομηλά το 2007 ο Νάσος Γαλακτερός

Από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Παύλο Γαλακτερό ενώ από το 2000 μέχρι το 20007 ήταν παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Σήμερα είναι παντρεμένος για τρίτη φορά με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου, και έχουν αποκτήσει μια κόρη (δείτε εδώ την πιο τρυφερή φωτογραφία τους: Στολίζουν μαζί το χριστουγεννιάτικό τους δέντρο!)

Σε παλιότερη συνέντευξη του για το Down Town, ο Νάσος Γαλακτερός είχε μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Ρούλα, που για κάποιους ήταν ξαφνικός και γι’ άλλους αναμενόμενος, αφού για πολύ καιρό ακούγονταν ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση. Ο ίδιος απέδωσε τον χωρισμό τους στη φθορά του χρόνου και πως συμβαίνουν κάποια απροσδιόριστα πράγματα, που αλλάζουν τον γάμο κι έρχεται ο χωρισμός.

Παράλληλα, σε μια άλλη δήλωση του στο «Tv Weekend» είχε αναφέρει τα εξής: «Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Ουσιαστικό διαζύγιο έχουμε πάρει, τυπικό όχι», ενώ είπε πως «αυτό που θέλω είναι να ‘ναι καλά και ευτυχισμένη».