Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Ποζάρουν αγκαλιά με την μικρή Ολίβια για την πρώτη φωτογραφία του 2024

Η καθιερωμένη...

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Οικογενειακά υποδέχτηκαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, το 2024. Η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε την Δευτέρα 1/1, την καθιερωμένη πρώτη φωτογραφία του νέου έτους, κρατώντας στην αγκαλιά τους την μικρή τους κόρη, Ολίβια.

Η ίδια λίγο πριν φύγει το 2023, δημοσίευσε στα social media μια σειρά από φωτογραφίες με τη μικρή Ολίβια και στιγμές από τον θηλασμό. "2023 recap, αλλά όντως…MairiBoobies" έγραψε στη λεζάντα της (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο post της Μαίρης Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη, ανήρτησε λοιπόν, μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους τρεις τους να ποζάρουν μπορστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φορώντας της ίδιες μπιτζάμες. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς η ίδια ανέβασε και πέρυσι μια παρόμοια φωτογραφία,αφού όπως φαίνεται είναι κάτι σαν έθιμο για εκείνη (δείτε τη φωτογραφία).

«Η καθιερωμένη… καλό και τυχερό 2024! Σε ο,τι και όπου θέλει ο καθένας, μακάρι να τα καταφέρνουμε!» έγραψε στη λεζάντα της.

Το βίντεο της για τη μετακόμιση σε νέο διαμέρισμα

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, πριν από λίγο καιρό πήραν την απόφαση να μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι και σε μία νέα γειτονιά, καθώς εκεί που εμέναν πριν από λίγο καιρό δεν είχαν τη βοήθεια που θα ήθελαν από τους δικούς τους ανθρώπους για το μεγάλωμα της κόρης τους, Ολίβιας.

Μέσα από βίντεο, που δημοσιεύει η Μαίρη Συνατσάκη στο Youtube είδαμε τη διαδικασία της μετακόμισης, αλλά και τη βοήθεια που είχε το ζευγάρι από τους φίλους του και την αδερφή της Μαίρης με τη μικρή Ολίβια παίζει καθόλη τη διαδικασία μέσα στα πόδια τους.

Στο νέο λοιπόν βίντεο, που δημοσίευσε η Μαίρη στο κανάλι της στο Youtube δείχνει αφενός καινούργια σημεία από το νέο της σπίτι και αφετέρου τη στιγμή, που επισκέπτεται για τελευταία φορά το διαμέρισμα, που ξεκοίκιασε με τη συγκίνησή της να είναι εμφανής - μιας και αυτό ήταν το πρώτο σπίτι που έζησε η κόρη της.