Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από σήμερα διατροφή...» - Αποκάλυψε στον αέρα πόσα κιλά πήρε τις γιορτές

Η δίαιτα που ακολουθεί από σήμερα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από σήμερα διατροφή...» - Αποκάλυψε στον αέρα πόσα κιλά πήρε τις γιορτές

Μία γεμάτη γιορτινή περίοδος ήταν η φετινή για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς τις προηγούμενες μέρες επισκέφτηκε το Βερολίνο με τον Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει, την Νάγια, την Μαίρη και τον Γιάννη-Εφραίμ, ενώ αμέσως μετά επισκέφτηκε και τη Θεσσαλονίκη, όπου συνάντησε την αγαπημένη της νονά και υποδέχτηκε εκεί το 2024. Με τον νέο χρόνο, ωστόσο, ξεκινάει και ένα νέο «στοίχημα» για την παρουσιάστρια, καθώς μέσα στις γιορτές πήρε κιλά τα οποία θέλει να «αποχαιρετήσει» σύντομα.

«Από σήμερα διατροφή παιδιά», είπε η Σταματίνα γυρνώντας από break στο Happy Day και αποκάλυψε ότι στο break συζητούσαν με τους συνεργάτες της για το φαγητό των γιορτών. Η παρουσιάστρια μάλλον βιάστηκε να ανέβει στη ζυγαριά φέτος, καθώς μόλις επέστρεψε από τις διακοπές της, ενώ δεν ήταν ακριβώς... ευχάριστα τα μαντάτα. «Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτό που είδα στη ζυγαριά δεν ανταποκρίνεται σε όσο έφαγα», ανέφερε συγκεκριμένα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ζυγίστηκα και στεναχωρήθηκα»

«Δεν ξέρω πόσο έφαγες, πάντως με το φόρεμα αυτό δεν διακρίνεται τίποτα», της είπε σαν κομπλιμέντο η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντάει: «Ζυγίστηκα και στεναχωρήθηκα. Ήμουν συν τρία κιλά από πριν τις γιορτές». Όπως συμπλήρωσε, άλλαξε ήδη τις διατροφικές της συνήθειες, καθώς αντί για τοστ που τρώει συνήθως μετά το δεύτερο break του Happy Day, ζήτησε μία μπανάνα.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι παράλογο, ειδικά σε περιόδους χαλάρωσης, να υπάρχουν αυξομειώσεις στο βάρος. Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια προσέχει για να έχει. Διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί, από τα λίγα στην εγχώρια showbiz, που ενώ έχει περάσει από τρεις γέννες, δεν θα βρεις πάνω του καμία ατέλεια! Παράλληλα έχει δείξει πως ξέρει τον τρόπο να «πετάει» από πάνω της τα περιττά κιλά, όταν τυχαίνει να κάνει διατροφικές «ατασθαλίες».

Δείτε εδώ την δίαιτα των 15 ημερών που ακολουθεί η Σταματίνα για απώλεια 2-3 κιλών, πλούσια σε πρωτεΐνη φρούτα, και λαχανικά.