Μετά τη Φωτιά: «Λαχείο μην ξεχάσω να πάρω...» - Η ανάρτηση της Ζωής Ρηγοπούλου για το πρόωρο τέλος της σειράς

Μεγάλη αναστάτωση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο 24ωρο μετά την ξαφνική απόφαση του ΑΝΤ1 να σταμτήσει προώρα την επιτυχημένη σειρά "Μετά τη Φωτια" αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού η διακοπή αφορά σε ρήξη, που δημιουργήθηκε μεταξύ του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής Tanweer (δείτε εδώ).

Η απόφαση του καναλιού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τους τηελεθεατές να κάνουν την δική τους διαμαρτυρία μέσω Twitter και με τα σχόλια να πέφτουν "βροχή". Η είδηση ότι η σειρά κόβεται έσακσε σαν βόβμα, την πρωτοχρονιά και σόκαρε το τηλεοπτικό κονό (δείτε όλα τα σχόλια).

Ακόμη και οι ηθοποιοί της σειράς ενημερώθηκαν για το γεγονός την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με την ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα. Και χθες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα πως η σειρά σταματάει και τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος...» (δείτε εδώ τη έγραψε).

Η ανάρτηση της Ζωής Ρηγοπούλου για το πρόωρο τέλος της σειράς

Στη συνέχεια η Ζωή Ρηγοπούλου η οποία συμμετέχει στη σειρά, έκανε την δική της ανάρτηση προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και εκείνη από την πλευρά της για όλα όσα έχουν συμβεί εδώ και λίγες ώρες και έχουν φέρει αναστάτωση στους συντελεστές.

«Λαχείο μην ξεχάσω να πάρω. Ωραία ξεκινάει η χρονιά. #σανδενντρεπόμαστε» εγραψε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΖΩΗ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η υπόθεση της σειράς

Τρεις γυναίκες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Δημήτρης Αποστολόπουλος, Μάξιμος Γρηγοράτος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία – Νεφέλη Δούκα, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θανάσης Μπανούσης, Προμηθέας Νεραττίνι, Ελπίδα Νικολάου, Λουκία Πιστιόλα, Αιμίλιος Ράφτης, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Nathan Thomas, Αινείας Τσαμάτης κ.ά.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions