Τάμτα: Εντυπωσιακή με κόκκινα μαλλιά & στράπλες φόρεμα δίπλα στον Πάρι Κασιδόκωστα - Εκείνος κομψός με μαύρο κοστούμι

Μαζί το βράδυ της αλλαγής του χρόνου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τάμτα έκανε αλλαγή του χρόνου διασκεδάζοντας σε βραδινό μαγαζί μαζί με αγαπημένους της φίλους και φυσικά μαζί με τον αγαπημένο της και επί χρόνια σύντροφο, Πάρι Κασιδόκωστα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είδαμε και μερικές φωτογραφίες τους.

Το εκκεντρικό look της τραγουδίστριας είναι κάτι, που δε σταθούμε ιδιαίτερα καθώς η Τάμτα πάντα μας εντυπωσιάζει με τη φαντασία της ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, που έχει υποστεί κάτι σαν ''identity crisis'', όπως λεγόταν και ένα από τα άλμπουμ της.

Από την άλλη ο Πάρις Κασιδόκωστας έκανε μια πιο κλασσική επιλογή σε ότι αφορά την εμφάνισή του το βράδυ της αλλαγής του χρόνου - επιλέγοντας ένα κοστούμι στο χρώμα του μαύρου συνδυάζοντάς το με λευκό πουκάμισο (δείτε εδώ πόσα χρόνια είναι μαζί το ζευγάρι).

Οι κοινές φωτογραφίες της Τάμτα με τον Πάρι Κασιδόκωστα

«Ευτυχισμένο το νέο έτος! Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη αγάπη, υγεία, ευτυχία, ειρήνη, ισορροπία, πνευματική ανάπτυξη και απεριόριστη δημιουργικότητα», έγραψε η Τάμτα.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους στα Νότια Προάστια

Οι δυο τους μένουν σε ένα φανταστικό σπίτι, άκρως μοντέρνο και εκκεντρικό, ενώ είναι ξεκάθαρες οι πινελιές που έχει βάλει η τραγουδίστρια, η οποία φημίζεται άλλωστε αυτά τα χρόνια για το στυλ της (δείτε εδώ πρόσφατες φωτογραφίες του ζευγαριού με στιλάτα street looks)

Η ίδια μάλιστα πολλές φορές έχει ποζάρει σε διάφορες γωνίες του σπιτιού τους και έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες, δίνοντας μας μια γεύση για το πως είναι. Όπως έχουμε λοιπόν δει, έχει λευκό ξύλινο πάτωμα, λευκούς τοίχους, αρκετά μοντέρνα καθιστικά, έθνικ ριχτάρια και μαξιλάρια, καθρέφτες και πίνακες ζωγραφικής.

Το σπίτι είναι αρκετά φωτεινό, μεγάλο και βρίσκεται στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

undefined

undefined

undefined

undefined

Εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram / Tamta