Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Δεν ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου»

Πώς σχολιάζει το ενδεχόμενο ενός γάμου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Δεν ήθελα να τον βλέπω μπροστά μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στη δημοσιογράφο, Μυρσίνη Κοντού παραχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έδωσε τις ευχές της για την νέα χρονιά, ενώ μίλησε και για την... ταραχώδη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη. Ενδεικτικό είναι ότι συστήθηκαν στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή τους στο Survivor ως χωρισμένοι, για να αλλάξει τελείως το σκηνικό μέσα στους επόμενους μήνες.

Πλέον μιλούν ανοιχτά για αυτή τη σχέση, με την γυμνάστρια να εκφράζει και το παράπονό της απέναντι στον σύντροφό της, καθώς δεν περνούν όσες ώρες μαζί θα ήθελε. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα ήθελα περισσότερες στιγμές μαζί του. Δηλαδή όταν γυρνάει αργά το βράδυ στο σπίτι θα ήθελα να μην πέφτει κατευθείαν για ύπνο, να βλέπουμε μια ταινία μαζί έστω», ενώ μιλώντας για τα θετικά και τα αρνητικά του ανέφερε: «Έχει πολλά θετικά ο άτιμος. Μου αρέσει που είναι τόσο δραστήριος, καταπιάνεται με τα πάντα, ό,τι βάλει στο μυαλό του θέλει να το καταφέρει και νομίζω ότι είναι πρότυπο για τους νέους ανθρώπους. Ένα αρνητικό του είναι ότι δεν κάνει καθόλου δουλειές στο σπίτι, ούτε σηκώνεται να βάλει το ποτήρι του στο νεροχύτη».

Δείτε επίσης: Σε δωμάτιο σοφίτα με θέα το χιόνι - Το χουχουλιάρικο ξύλινο & πολυτελές σαλέ που έμειναν Κατσούλης & Ρουμελιώτη στα Τρίκαλα Κορινθίας

Η απάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για την πρόταση γάμου

Στην πορεία αναφέρθηκε και στην απόφασή του να ασχοληθεί με την περιφέρεια. «Ήμουν πολύ διστακτική με αυτήν την απόφασή του, γιατί είναι ένας χώρος που δεν τον γνωρίζει. Ωστόσο ξέρω τι μπορεί να κάνει, κι επειδή καθημερινά βοηθάει τον κόσμο χωρίς να το λέει σε κανέναν, θεωρώ ότι θα συμβάλει θετικά», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και συνέχισε για την πρώτη περίοδο της γνωριμίας τους: «Στην αρχή δεν τον ήθελα καθόλου, ερχόταν και έπαιρνε καφέ από το μαγαζί, ο Σάκης έμπαινε από την μια πόρτα, εγώ έβγαινα από την άλλη, δεν ήθελα να τον βλέπω. Η επιμονή του και όλη αυτή η προσπάθεια που έκανε, στο τέλος της ημέρες με γοήτευε. Μετά από έξι μήνες ενέδωσα. Αν μου κάνει πρόταση γάμου θα δείτε αν πω “ναι”. Δεν θέλω να τον προϊδεάσω, θέλω να προσπαθήσει κι άλλο».

Κλείνοντας διέψευσε ότι τους έχει γίνει οποιαδήποτε πρόταση για να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, αν και ο καθένας ξεχωριστά έχει κάνει συζητήσεις. «Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία εκπομπή μαζί με μικρές αμοιβαίες υποχωρήσεις. Είναι και αν μας ταίριαζε το project, θα κάναμε σίγουρα κάτι που θα έχει fun, όχι κάτι σε πρωινό πάνελ. Μου είχαν προτείνει θέση σε πάνελ που δεν δέχτηκα, του Σάκη του πρότειναν να παρουσιάσει ένα project με fun περιεχόμενο, αλλά δεν έγινε».