Σάββας Γκέντσογλου: Η κοινή πορεία, ο μεγάλος έρωτας και ο χωρισμός με την Αγγελική Ηλιάδη - Ποιος είναι ο νέος παίκτης του Survivor

Τον στηρίζει σε κάθε του βήμα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται από χθες (2/1), ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος θα συμμετέχει φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, που θα πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Είναι η πρώτη φορά που βλεπουμε τον αθλητή τηλεοπτικά αφού όλα αυτά τα χρόνια αποφεύγει τα φώτα της δημοσίοτητας.

«Αισθάνομαι τέλεια, πολύ καλά, θα το ζήσω και ότι γίνει» είχε δηλώσει ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, κατά την αναχώρηση του.

Η κοινή πορεία και ο μεγάλος έρωτας Γκέντσογλου - Ηλιάδη

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής υπήρξε ζευγάρι με την γνωστή τραδουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη. Το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο και μάλιστα έφεραν στον κόσμο και τον καρπό του έρωτα τους, Βασίλη ενώ ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, διατηρούν άριστες σχέσεις (δείτε εδώ φωτογραφία με τον γιο τους).

Στη συνέχεια τα σενάρια περί επανασύνδεσης, ξεπηδούσαν το ένα μετά το άλλο, με αφρομή κοινές τους φωτογραφίες, ωστόσο τίποτα απ' όλα αυτά δεν ίσχυε στην πραγματικότητα. «Είμαστε οικογένεια με τον Σάββα και ας έχουμε χωρίσει» είχε δηλώσεις σε συνέντευξή της (δείτε εδώ).

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ - ΣΑΒΒΑΣ ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ
NDP PHOTO

Πριν μερικούς μήνες, η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το Περιοδικό YOU, απάντησε για το αν μετάνιωσε για τον χωρισμό.

«Με τον Σάββα θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί, δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό δεν μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι μαζί, εάν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος ούτε εγώ, απλά έτσι ήταν τα πράγματα...» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Ωστόσο η ίδια δεν σταματά να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Έτσι έγινε και με το ριάλιτι επιβίωσης. Η Αγγελική Ηλιάδη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ημέρα που Σάββας Κέντζογλου αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο. «Πάντα δίπλα σου έγραψε».

Ποιος είναι ο Σάββας Γκέντσογλου

Ο Σάββας Γκέντσογλου γεννήθηκε στην Καβάλα στις 19 Σεπτεμβρίου 1990 και είναι Έλληνας επαγγελματίας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος για τον Α.Ο. Καβάλας. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία όμως δεν είχε επίσημες συμμετοχές και δόθηκε δανεικός στην Παναχαϊκή στη Γ΄ Εθνική, ενώ την περίοδο εκείνη είχε υπάρξει ενδιαφέρον από την ιταλική Μπρέσια.

Τον Ιανουάριο του 2008 παραχωρήθηκε δανεικός στη Νέα Ιωνία που αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2008. Τον Ιανουάριο του 2012 έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Σαμπντόρια. Στην ομάδα της Γένοβας ωστόσο πραγματοποίησε μόλις 5 συμμετοχές πρωταθλήματος καθώς στα δύο χρόνια παρουσίας του εκεί αγωνίστηκε κυρίως ως δανεικός σε Λιβόρνο και Σπέτσια.

ΣΑΒΒΑΣ ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ
NDP PHOTO

Τον Αύγουστο του 2014 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Εργοτέλη,από τον οποίο αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι με προορισμό την Μπάρι. Τη δεύτερή του χρονιά στον ιταλικό σύλλογο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην κροατική Χάιντουκ Σπλιτ, πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του δανεισμού του ο κροατικός σύλλογος να προχωρήσει στην απόκτηση των δικαιωμάτων του, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στις 12 Ιουνίου 2021 ανακοινώθηκε από τη Λαμία, έχοντας υπογράψει διετές συμβόλαιο. Τον Ιούλιο του 2023, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Α.Ο. Καβάλας στη Γ' Εθνική.