Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Βασίλη. Μπορεί εκείνοι λίγο αργότερα να επέλεξαν χωριστούς δρόμους αλλά όπως φαίνεται και σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, τους τελευταίους μήνες τους θέλουν ξανά μαζί.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου εκεί η ίδια δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές. Η ίδια αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα η Αγγελική Ηλιάδη επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου και ο γιος τους. Στην λεζάντα της φωτογραφίας δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά «Crazy Boys».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντηση για τις πλαστικές της επεμβάσεις - «Πολλές φορές ο κόσμος βγάζει κακίες στα social media»

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική αλλά και επαγγελματική της πορεία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, εκτός από τις αντιδράσεις που προκαλεί ανά καιρούς με τις πλαστικές επεμβάσεις της, πριν λίγο καιρό βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, μιας και δημοσίευσε στο Instagram της φωτογραφία της με τον Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι, έχοντας αποκτήσει μαζί έναν γιο.

“Δεν έκανα κάτι κακό, ανέβασα μια φωτογραφία με τον πατέρα των παιδιών μου. Όλα σχολιάζονται και πολλά γράφονται, αλλά τώρα μετά από τόσα χρόνια, αλίμονο εάν με επηρέαζε σε κάτι.

Καλύτερα που ξέρετε λίγα για την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές ο κόσμος βγάζει κακίες στα social media και όταν πρέπει να απαντήσω, θα απαντήσω”.