Κηδεία Νίκου Ρόκκου: Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Το στεφάνι που έστειλαν προς τιμήν του

«Καλό ταξίδι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η κηδεία του Νίκου Ρόκκου, αδερφού του πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή, Στέλιου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στη Λήμνο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο 50χρονος ψαράς. Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου από το χωριό στο οποίο έμενε, Καλλιόπη, για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του, στη μητέρα του, η οποία φώναζε πάνω από το φέρετρό του (δείτε εδώ τα σπαρακτικά της λόγια), στον αδερφό του, στη σύντροφό του με την οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί και στα παιδιά του.

Πολλοί φίλοι και συνεργάτες του τραγουδιστή δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ωστόσο, γι' αυτό και έστειλαν στεφάνια για να τιμήσουν τη μνήμη του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα διάσημα ζευγάρια που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση. Οι δυο τους γνωρίζουν πολύ καλά τον Στέλιο Ρόκκο, αφού και οι κόρες τους κάνουν πολύ καλή παρέα, γι' αυτό και θέλησαν να του δείξουν πως τον συμπονούν και τον σκέφτονται αυτή τη δύσκολη στιγμή του.

Το στεφάνι που έστειλαν στην κηδεία του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη

Η εκπομπή του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα παρουσίασε το στεφάνι που έστειλαν:

Το στεφάνι Ζυγούλη & Ρουβά στην κηδεία του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου

Τι είχε δείξει το check up που είχε κάνει 2 μήνες πριν τον θάνατό του ο Νίκος

Μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου την Τρίτη 2/1 στην εκπομπή T-live έκανε γνωστό πως ο εκλιπών δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και μάλιστα έκανε συχνά εξετάσεις, καθώς είχε θορυβηθεί από τον θάνατο του αδερφού του, Κώστα και το έμφραγμα που υπέστη πέρυσι ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ο Νίκος είχε κάνει εξετάσεις πριν από ενάμιση μήνα και όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω ακριβώς τι εξετάσεις, πήγαινε σε καρδιολόγο και έκανε τσεκ γιατί μετά τον Κώστα και μετά το έμφραγμα του Στέλιου είχε ταρακουνηθεί πάρα πολύ και το έψαχνε. Είναι 4 αδέρφια, ο Κώστας ήταν που έφυγε πρόπερσι. Ο Στέλιος πέρυσι έκανε αυτό το έμφραγμα, οπότε έκανε εξετάσεις και ο Νίκος . Αν δεν ήταν ένας μήνας, ήταν δύο. Είχα μιλήσει μαζί του και κορόιδευε και τα αδέλφια του για το πόσο καλά ήταν. Είχε πάει σε καρδιολόγο για τσεκ.

Δεν ξέρω και κατά πόσο ήταν εξειδικευμένες οι εξετάσεις γιατί με ένα καρδιογράφημα δεν μπορείς να δεις αν είσαι, εκατό τις εκατό, καλά. Γενικά όμως ήταν προσεκτικός έκανε εξετάσεις και πέρα από την καρδιά, έκανε τσεκ απ συνέχεια», είπε η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Χαλασμός σχολίων κάτω από το βίντεο τους που φιλιούνται σε ακριβό ξενοδοχείο

Στέλιος Ρόκκος: Τσακίζει κόκαλα η φωτογραφία της μητέρας του μια εβδομάδα μετά το θάνατο του γιου της

Σάκης Ρουβάς: «Χρόνια Πολλά και σ' αγαπώ» - Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του Αναστασίας για τα γενέθλιά του

Σάκης Ρουβάς: Η έκπληξη στα μπουζούκια για τα γενέθλια του - Η επική αντίδραση όταν είδε την ηλικία του στα κεράκια

Στέλιος Ρόκκος: Εξιτήριο για την μητέρα του - Τι αποκάλυψε ο γιατρός της για την υγεία της

Στέλιος Ρόκκος: Σφιχταγκαλιάζονταν με δάκρυα στα μάτια - Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του αδερφού του την ώρα που μεταφερόταν το φέρετρο

Νίκος Ρόκκος: «Δεν ήθελα να το μάθει από τα social οπότε την πήρα εγώ...» - Ανατριχιάζει η πρώην σύζυγός του για τον τρόπο που ανακοίνωσε τον θάνατό του στην κόρη τους