Ιωάννα Μαλέσκου: Το φλουρί έπεσε ανάμεσα σε εκείνη και στην κόρη της - Ποια το κέρδισε τελικά;

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας και η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση την Τετάρτη 3/1 στον λογαριασμό της στο instagram, καθώς με μεγάλη της χαρά η παρουσιάστρια ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους ποιος κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας στο σπίτι της.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια με την ανάρτησή της, πέρυσι το φλουρί το είχε κερδίσει η ίδια και μάλιστα το είχε θεωρήσει σημαδιακό, καθώς τα Χριστούγεννα του 2022 η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν έγκυος στην κορούλα της.

Φέτος λοιπόν έχοντας τη μικρή της στην αγκαλιά της έκοψε τη βασιλόπιτα και το φλουρί έπεσε ανάμεσα σε εκείνη και στη μικρή με το τυχερό κομμάτι εν τέλει να ανήκει στην κόρη της! (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το όνομά της).

Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου κέρδισε το φετινό φλουρί

«Όποιος κέρδισε το φλουρί, να σηκώσει το χέρι! Και ναι, έτσι μπήκε το 2024. Και όχι, δεν ήταν «στημένο» (αλήθεια το λέω). Πέρυσι τέτοιες μέρες ήμασταν Μυτιλήνη και εγώ έγκυος (χωρίς να το έχω μοιραστεί ακόμα) κέρδισα το φλουρί. Ήταν τα πρώτα μας γλυκά Χριστούγεννα με εσένα στην κοιλίτσα μου. Και τώρα τα πρώτα μας αληθινά Χριστούγεννα, με εσένα στην αγκαλιά μου.

Να πω βέβαια για την ιστορία, ότι τα κομμάτια μας ήταν πάλι πλάι-πλάι. Και να το αφήσω εδώ χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης του τυχερού κομματιού, σε αντίθεση με τον μπαμπά μας, που (ίσως) ένιωσε «αδικημένος» (πάλι) στη «μοιρασιά».
Το μόνο βέβαιο είναι ότι εγώ βρήκα το «γούρι» μου! Ο Κόκο και η Σανελίτα πάντως αισθάνθηκαν τυχεροί και μόνο που μύρισαν τη βασιλόπιτα, απαξιώνοντας το φλουρί.
Η @balloo_thefrenchie δεν αγαπάει τα έθιμα αυτά. Θέλει μόνο μεζέδες από το γιορτινό τραπέζι.
Και του χρόνου, με υγεία!», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 18/12. Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της και το αν υπάρχει ζήλεια ανάμεσα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 30/12/23, στο Δημαρχείο Ραφήνας τον αγαπημένο Κωνσταντίνο Δανιά. Το γεγονός έκανε γνωστό έναν μήνα αργότερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social (δείτε εδώ).

«Με τον σύζυγό μου επειδή έχουμε γεμάτο πρόγραμμα δεν βγαίνουμε τα βράδια γιατί είμαστε πτώματα, νομίζω δεν είμαστε "πάρτυ animals". Δεν υπάρχει ζήλεια με την έννοια την αρνητική. Είμαστε πιο ξεκάθαροι στις σχέσεις μας. Είμαστε καλά! Πρέπει να είμαστε πιο προγειωμένοι γενικότερα...» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε εδώ το βίντεο: