Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει δίπλα στην κόρη της - Μια καλλονή με έντονα φρύδια, μακριά μαλλιά & εντυπωσιακό μακιγιάζ η Λυδία Ευαγγελάτου

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram την Τετάρτη 3/1 με τη δημοσιογράφο - παρουσιάστρια να μοιράζεται ένα σπάνιο στιγμιότυπο ποζάροντας μαζί με την κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου (δείτε την εδώ εντυπωσιακή σε επίδειξη μόδας).

Μαμά και κόρη φαίνεται να έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση και μάλιστα μοιάζουν εξωτερικά σε μεγάλο βαθμό. Η Λυδία Ευαγγελάτου πλέον ζει στη Νέα Υόρκη, όπου και σπουδάζει με τη μετακόμιση αυτή να την έχει αλλάξει ιδιαίτερα.

Με μακριά καστανά και ίσια μαλλιά, έντονα φρύδια και μαύρο φόρεμα με κοψίματα πόζαρε η κόρη της Στεφανίδου δίπλα στη μητέρα της, με την Τατιάνα να έχει κάνει και εκείνη μια αντίστοιχα κομψή εμφάνιση.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου με την κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου

«Μάνα κόρη, ένας άρρηκτος πανίσχυρος δεσμός που εξαλείφει και το τελευταίο ίχνος του εγώ», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η ανάρτηση της Στεφανίδου με την κόρη της στην Αμερική

Η παρουσιάστρια περίπου δυο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του T-live στον ALPHA είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες της και με το αεροπλάνο ταξίδεψε στις ΗΠΑ για τα μάτια της μονάκριβης κόρης της. Μητέρα και κόρη έχουν πολλά κοινά και τους αρέσει να περνάνε χρόνο μαζί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου είχε δημοσιεύσει πολλές από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, την Νέα Υόρκη.

Αφού γευμάτισαν σε κιριλέ εστιατόριο και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους μία άλλη ημέρα έκαναν την βόλτα τους σε μουσεία, ενώ περπάτησαν σε πολυσύχναστους δρόμους και μπήκαν σε μαγαζιά.